Nejprodávanější Kniha - červenec 2021
horory

Doktor Spánek
(1x)
Stephen King v knize Doktor Spánek navazuje na svůj předchozí román Osvícení, takže se opět setkáme se známými hrdiny. Malý Danny dospěl a přes svá dobrá předsevzetí se vydal v otcových stopách alkoholismu a záchvatů zuřivosti.
horory

Doktor Spánek

450 Kč
Duch domu Ashburnů
(4x)
O tomto domě se šířily podivné zvěsti bezmála sto let. Jeho majitelka, Edith, odmítala nechat kohokoli vstoupit dovnitř a nedaleké městečko navštěvovala jen málokdy. Po její smrti zdědila dům její jediná příbuzná, Adrienne.
horory

Duch domu Ashburnů

314 Kč
Povznesení
(3x)
Scott Carey vypadá stále stejně, přesto ale neustále ztrácí na váze. Je tu také pár dalších podivností. Váží stejně v oblečení i bez něj. Se svým problémem se svěřuje doktoru Ellisovi.
horory

Povznesení

270 Kč
Puls
(1x)
Civilizace sklouzla po krvavé stopě do dalšího období temna, což možná někoho nepřekvapí, ale stalo se to takovou rychlostí, jakou nepředvídali ani největší škarohlídi mezi futurology.
horory

Puls

288 Kč
Tajemství sídla Craven Manor
(1x)

Daniel zoufale shání práci. Když mu někdo pod dveře strčí vzkaz, který mu nabízí místo správce staré nemovitosti, má pocit, že to je příliš skvělé, než aby to mohla být pravda.

Když ale dorazí do Craven Manor, zmocní se ho podezření.

horory

Tajemství sídla Craven Manor

314 Kč
Právo nálezce
Jakou moc má vyprávění příběhů a jak může literatura zasáhnout do života? John Rothstein je věhlasný spisovatel, ale už léta nic nepublikoval. A jeho věrný čtenář Morris Bellamy zuří!
horory

Právo nálezce

360 Kč
Conan 10: Stíny v měsíčním svitu
Na útěku před turanskou armádou naleznou Conan a jeho nová společnice Olívie dočasné útočiště na ostrůvku uprostřed Vilajetského moře. Zanedlouho však zjišťují, že je pronásleduje horda pirátů hlásících se ke Conanovým zapřísáhlým nepřátelům...
horory

Conan 10: Stíny v měsíčním svitu

629 Kč
Conan 9: Společenstvo meče
Devátý svazek série Conan, plný dobrodružství a rafinovaných vojenských akcí, je kořeněn vůbec první epizodou, v níž se kresby rámcového příběhu ujal Joe Kubert.
horory

Conan 9: Společenstvo meče

629 Kč
Černá palice 1945
Svět Černé palice tentokrát přináší akční dobrodružný příběh z druhé světové války! Svazek obsahuje sešity č. 1–4 série Černá palice 1945 od týmu zkušených autorů, Jeffa Lemirea, Raye Fawkese a Matta Kindta, a jako bonus také skicář s poznámkami.
horory

Černá palice 1945

539 Kč
Dracula
(3x)

Bessův Dracula, věrný v tématu a atmosféře doby, umně zeštíhlený k lepší plynulosti děje a k lepšímu využití vizuálních možností příběhu, ale hlavně opatřený kresbou, která bere dech.

horory
Ukázky

Dracula

619 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 39 položek
<< < 1 2 3 4 > >>