Nejprodávanější Kniha - červenec 2021
světová

0 Tu, svazek první
(25x)

Historický životopis pojednávající o strastiplné cestě kultury Talů na odlehlý skládkosvět Coraab a jeho následné kolonizaci. Ústřední postavou knihy je ctihodná Tal Kusa-Gammah, první z dlouhé linie coraabských Pánů Těžby....

světová
Ukázky

0 Tu, svazek první

403 Kč
Přízrak na blatech
S Sherlockem Holmesem a jeho chytrou mladou ženou Mary Russellovou se vydáme do Dartmooru, na známá strašidelná blata plná vřesu a pitoreskních skalních útvarů, kde slavný detektiv před lety vyřešil svůj nejznámější případ: ten o psu baskervillském.
světová
Ukázky

Přízrak na blatech

268 Kč
Pláž v noci
(3x)
Krátký ilustrovaný příběh nejen pro děti od Eleny Ferrante, autorky tetralogie Geniální přítelkyně, je svou tematikou propojený s jejím dalším románem Temná dcera.
světová
Ukázky

Pláž v noci

177 Kč
Karambol
(5x)
Probudil se a nejprve cítil nezměrnou úlevu. Ta trvala tři vteřiny, pak pochopil, že to nebyl zlý sen. Že to byla skutečnost. Ten hustý liják, náhlé trhnutí volantem, kluzká krajnice, to vše byla skutečnost....
světová

Karambol

251 Kč
Začátek nové éry
Trilogie Sága jednoho století vrcholí závěrečným dílem Začátek nové éry.
světová
Ukázky

Začátek nové éry

447 Kč
Případ Máří Magdaleny
Další holmesiáda o Mary Russellové, v níž poprvé dochází k opravdové spolupráci mezi slavným detektivem a jeho talentovanou mladou manželkou.
světová
Ukázky

Případ Máří Magdaleny

268 Kč
Münsterův případ
Když čtyři důchodci slaví výhru v loterii, teče alkohol proudem. Závratná radost však netrvá dlouho. Pár hodin po bujaré oslavě je totiž jeden ze seniorů nalezen mrtvý. Byl ubodán zezadu přímo ve svém bytě.
světová

Münsterův případ

260 Kč
Kolibřík
(4x)
Je těžší setrvávat na místě, nebo být neustále v pohybu? Má neštěstí vyhrazené jízdní pruhy, nebo to do nás napálí nazdařbůh? Nejnovější román uznávaného italského spisovatele Sandra Veronesiho Kolibřík (Premio Strega 2020) klade čtenáři řadu otázek a všechny se nějak dotýkají tajemství a ironie lidského osudu, pomíjivosti našich životů i snahy zabránit tomu, aby se chvíle, jež jsme prožili, „neztratily v čase jako slzy v dešti“.
světová

Kolibřík

359 Kč
Modrá kočka
(3x)
Mnohovrstevnatý román dává život několika různorodým hrdinům, mnichům, jeptiškám, zahaleným tajemstvím, bábám bylinkářkám, silným ženám i chudákům. Druhý román Martyny Bundy jistě potěší milovníky kvalitní literatury a magického realismu.
světová
Ukázky

Modrá kočka

358 Kč
Smrt je mým řemeslem
Světoznámý román Smrt je mým řemeslem je sugestivní zpovědí Rudolfa Langa (ve skuletečnosti Rudolfa Hoesse), který během svého působení v koncentračních táborech dohlížel na smrt nespočtu lidí.
světová

Smrt je mým řemeslem

224 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>