Nejprodávanější e-knihy - červenec 2021
příběhy ze života

Policejní křeček - 20%
Pes ve službách zákona dnes nikoho nepřekvapí. Ale policejní křeček? A opravdu jeden takový existuje! Jmenuje se Bruno a žije v teráriu u druháka Jirky. Když se ukáže, že křeček mluví, Jirka zajásá, takového kamaráda nikdo nemá.
příběhy ze života
Ukázky

Policejní křeček

149 Kč
119 Kč
Poníci od stříbrné řeky – Nezkrotný poník - 20%

Divocí poníci, dobrodružství, rodinné vztahy a emoce v nové sérii pro milovnice koní a poníků. Poppy se musela s tatínkem a jeho novou rodinou přestěhovat na venkov a jen těžko se smiřuje s novým životem. Pak u řeky zahlédne zdivočelého poníka, který utekl tyranskému majiteli, a okamžitě mezi nimi vznikne pouto.

příběhy ze života
Ukázky

Poníci od stříbrné řeky – Nezkrotný poník

179 Kč
143 Kč
Temná krása - 20%
(1x)

Závěrečný díl úspěšné trilogie Falešný polibek Lia sice přežila zajetí ve Vendě, ale teď se musí vypořádat s ještě větším problémem. Hrozí totiž, že dojde ke zničení jejího království. A pouze ona to může zastavit. Lia se tak musí stát tou, kterou nikdy nechtěla být – První dcerou Morrighanu.

příběhy ze života
Ukázky

Temná krása

279 Kč
223 Kč
Nezbedné kůzlátko - 20%
Příběh se šťastným koncem, který se skutečně stal! Během procházky na útesy si Harry a jeho teta všimnou horské kozy, která uvízla na skále. Brzy zjistí, že na římse uvízlo i malé kůzlátko. Jak se tam malý nezbeda ocitl? A dokáže se sám dostat nahoru?
příběhy ze života
Ukázky

Nezbedné kůzlátko

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 24 položek
<< < 1 2 3