Nejprodávanější Kniha - červenec 2021
fotografie

Czech Fundamental - 11%
Kniha představuje světově proslulá fotografická díla české avantgardy 20. let minulého století v kontrastu s tvorbou nejoriginálnějších současných českých a v Česku žijících slovenských autorů z konce minulého století.
fotografie
Ukázky

Czech Fundamental

432 Kč
384 Kč
Hele, Havel! - 11%
Fotografická mozaika momentek ze života Václava Havla... Havel, jak ho nikdy neuvidíte, ale jak si ho po prohlédnutí téhle knížky dokážete představit. — Havel v bazénu, vychutnávající trochu fyzické relaxace před dalším dnem nekonečných setkání, ...
fotografie

Hele, Havel!

351 Kč
312 Kč
Jedinečné krajiny České republiky z letadla - 11%
V této exkluzivní publikaci je na více než čtyřstech leteckých fotografiích zachycena neuvěřitelná rozmanitost unikátních krajin, které se na první pohled od sebe zcela odlišují a předvádí svou krásu v různých náladách i ročních obdobích.
fotografie

Jedinečné krajiny České republiky z letadla

855 Kč
760 Kč
TranSpiRituals - 11%
Fotograf Vojtěch Vlk ve své knize TranSpiRituals zkoumá rozmanitost rituálů světových náboženství, skládá pestrou mozaiku religiozity a při svém poutnictví se ptá, čím se různé konfese liší.
fotografie
Ukázky

TranSpiRituals

585 Kč
520 Kč
70 - 11%
Katalog k výstavě k 70. výročí ukončení 2. světové války přináší sedmdesát fotografií pořízených českými fotografy na bojištích, v zázemí i v protektorátu.
fotografie

70

90 Kč
80 Kč
Jan Saudek - Posterbook - 11%
Výběr fotografií světově proslulého českého fotografa Jana Saudka.
fotografie

Jan Saudek - Posterbook

269 Kč
239 Kč
Alexander Hackenschmied - 11%
Monografický sborník věnovaný světově proslulému fotografovi a avantgardnímu filmaři Alexandru Hackenschmiedovi - Hammidovi, sestavil rakouský filmový vědec Michael Omasta k 95. výročí tvůrcova narození.
fotografie

Alexander Hackenschmied

260 Kč
231 Kč
Passage
(1x)
Kniha uvádí fotografie 62 prázdných průchodů.
fotografie

Passage

50 Kč
Ethiopia Omo River
(1x)
Kniha fotografií etiopské krajiny a zvyků a rituálů tamních lidí.představuje umělecké svědectví, jež nám rozšiřuje a obohacuje pohled na svět, který je v důsledku moderních technologií stále menší a bližší, a přece zůstává tolik vzdálený.
fotografie

Ethiopia Omo River

849 Kč
Pod vodou - 11%
Fotografická publikace je pojata jako případová studie oblastí, které postihla povodeň.
fotografie

Pod vodou

441 Kč
392 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 44 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>