Nejprodávanější knihy - červenec 2021
zoologie

Ptáci na naší zahradě - 11%
Milovníci ptáků se v této knize dozví spoustu zajímavostí ze světa svých oblíbenců. Čtyři roční období a v každém krátké články o dění v ptačím světě. Kdy ptáci začínají svůj den, čím se v tomto období živí, kde a z jakého materiálu staví hnízda...
zoologie

Ptáci na naší zahradě

224 Kč
199 Kč
Savci České republiky - 11%
Publikace podává ucelený přehled našich volně žijících savců. Po úvodních kapitolách následuje výčet téměř všech z devadesáti současných druhů.
zoologie

Savci České republiky

536 Kč
476 Kč
Velká kniha živočichů od jednobuněčných po savce - 11%
Velká kniha živočichů je bohatě ilustrované dílo, které v ucelené formě podává obraz fauny střední Evropy.
zoologie

Velká kniha živočichů od jednobuněčných po savce

989 Kč
879 Kč
Psi – příruční atlas - 11%
Přehledný a praktický atlas psů, upravený v menším „cestovním“ formátu, klade důraz na české prostředí a zahrnuje tradiční osvědčená plemena, popisuje podrobně vlastnosti psů a uvádí tipy na výcvik i zkušenosti českých chovatelů.
zoologie

Psi – příruční atlas

269 Kč
239 Kč
Citový život zvířat - 11%
Starostlivě pečující veverky, věrně milující krkavci, soucitné myšky a truchlící laně – také si tyto city spojujete jen s lidmi? Peter Wohlleben, lesník a autor bestsellerů, člověk s vášnivým zaujetím pro přírodu, čtenáře opět přivádí v úžas.
zoologie
Ukázky

Citový život zvířat

332 Kč
295 Kč
Doteky přírody
Upolín, lakušník, sklenobýl, čertkus… Nejen na tyto rostliny s pohádkovými názvy narazíte v české a moravské krajině, kterou vás provede její znalec a milovník – Václav Chaloupek.
zoologie

Doteky přírody

89 Kč
Medovice a včely - 11%
Na celkové produkci medu se u nás významně podílí tzv. lesní med. Je to med z medovice, sladké tekutiny, kterou včely sbírají na jehličí a listech stromů. Vytváří ji hmyz (mšice, červci, mery) žijící na lesních dřevinách.
zoologie

Medovice a včely

252 Kč
224 Kč
Motýli - 11%
Příručka pro obdivovatele motýlů přináší informace o evropských denních i nočních motýlech ve všech jejich vývojových stadiích. Zmiňuje se i o chovu motýlů z vajíček, housenek a kukel. Upozorňuje na vzácné a ohrožené druhy i možnost jejich ochrany.
zoologie

Motýli

341 Kč
303 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 28 položek
<< < 1 2 3