Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - červenec 2021

Má cesta za štěstím
(1x)
Karel Gott - Má cesta za štěstím Anotace Unikátní autobiografie největší legendy české a československé hudební scény všech dob.

Má cesta za štěstím

859 Kč
Sedm zákonů
(7x)
Jak civilizace vznikají, dosahují vrcholu a upadají.
Ukázky

Sedm zákonů

403 Kč
Listopád
(18x)
Jaký by byl váš život, kdyby v listopadu 1989 dopadlo všechno jinak?
Ukázky

Listopád

359 Kč
Otevřená mysl otevřené srdce
(1x)
Kontemplativní modlitba je proces vnitřní transformace, proměny započaté Bohem a vedoucí, pokud souhlasíme, k božskému sjednocení. V tomto procesu se mění způsob vnímání reality.

Otevřená mysl otevřené srdce

313 Kč
Posilování stresem - Cesta k odolnosti
(3x)
O stresu se hovoří zejména jako o umělé, lidstvem vyrobené zátěži. Člověk se musel naučit porozumět a vzdorovat rozmanitým stresovým vlivům od počátku své existence.
Ukázky

Posilování stresem - Cesta k odolnosti

359 Kč
Maminko, nekřič!
Sotva vás někdo dokáže rozčílit tak jako vaše vlastní dítě.

Maminko, nekřič!

269 Kč
Šikmý kostel
(48x)
Románová kronika ztraceného města. Podtitul knihy lapidárně shrnuje příběh o někdejší pastevecké vesnici, která vystavěla svůj rozkvět na těžbě uhlí, aby o století později zašla na úbytě - také kvůli těžbě uhlí.

Šikmý kostel

314 Kč
Smrtholka
(4x)
Hlavní hrdinka druhého románu Lucie Faulerové se vyrovnává s několika tragickými rodinnými událostmi, které se mohou zdát nepochopitelné, a snaží se najít jejich příčinu.
Ukázky

Smrtholka

223 Kč
Na útěku
(3x)
Syrové a zároveň zvláštním lyrismem překypující vyprávění je podobenstvím o archetypálním střetu dobra a zla, v němž nakonec lidská důstojnost přece zvítězí nad zvůlí a krutostí.
Ukázky

Na útěku

224 Kč
Šikmý kostel 2
(16x)
S Barkou, Ludwikem, Julkou a dalšími hrdiny trilogie Šikmý kostel se setkáváme vzápětí poté, co jsme je v závěru prvního dílu opustili. Zatímco ve zbytku nově vzniklého Československa nastávají zlaté časy, v Karvinné - jak se nyní město jmenuje - se

Šikmý kostel 2

395 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 1000 položek
1 2 3 .. 100 > >>