Nejprodávanější e-knihy - červenec 2021
zdraví a životní styl

Kouzelná čtvrthodinka - 20%
Je načase začít se zabývat tím, na čem nám opravdu záleží. Místo toho nedbáme na své zdraví, blokujeme vlastní kariéru, finance i vztahy nejrůznějšími výmluvami, neodpočíváme a nerozvíjíme sami sebe.
zdraví a životní styl
Ukázky

Kouzelná čtvrthodinka

198 Kč
158 Kč
Mikrobiom lidského těla - 20%
Mikrobi jsou našimi celoživotními partnery v nemoci i ve zdraví. Nejdůležitější jsou pro nás na začátku života a před jeho koncem. Autoři podávají přístupnou formou nejnovější zásadní vědecké informace o mikrobiomu lidského těla.
zdraví a životní styl
Ukázky

Mikrobiom lidského těla

269 Kč
215 Kč
Rostliny v ájurvédě - 20%
Kniha zajímavým způsobem seznamuje čtenáře s energiemi, které jsou součástí každé byliny a poukazuje na energetické možnosti léčivých bylin.
zdraví a životní styl
Ukázky

Rostliny v ájurvédě

299 Kč
239 Kč
Síla viru - 20%

Rozhovor s hlavním epidemiologem IKEM o skrytých silách virů a bakterií Pouhým okem je nevidíme, ale ovlivňují nás zcela zásadně. Řeč je o virech a bakteriích, které jsou základem života na Zemi. Kdy jsou pro nás nebezpečné a kdy naopak prospěšné?

zdraví a životní styl
Ukázky

Síla viru

249 Kč
199 Kč
Ájurvéda - 20%
Základní kniha ájurvédy, psaná po západního čtenáře, přináší poznání jak díky vyladění stravy a každodenních rituálů dosáhnout fyzické, emocionální a spirituální rovnováhy.
zdraví a životní styl
Ukázky

Ájurvéda

339 Kč
271 Kč
Bylinky české zahrádky - 20%
Vše, co potřebujete vědět o bylinkách a jejich zpracování. Zahradních i volně rostoucích. Popisy, léčivé či chuťové vlastnosti, požadavky potřebné k růstu, jak a v čem je pěstovat. A to jak klasické „kuchyňské“ bylinky, tak i léčivky vhodné pro přípravu přírodních léčiv.
zdraví a životní styl
Ukázky

Bylinky české zahrádky

209 Kč
167 Kč
Hokej - anatomie - 20%
Zvyšte svalovou sílu a efektivitu každého svého pohybu na ledě! Tato kniha je vynikajícím a téměř nezbytným průvodcem pro hráče, trenéry, sportovní fyzioterapeuty, ale i hokejové amatéry a nadšence.
zdraví a životní styl
Ukázky

Hokej - anatomie

349 Kč
279 Kč
Jak na zdravé zuby - Bioléčba zubů - 20%
Zuby jsme dlouho považovali jen za nástroj na žvýkání a na zubního lékaře jsme pohlíželi spíš jako na opraváře. Dnes však víme, že velmi mnoho nemocí jako deprese, cukrovka, alergie a kardiovaskulární choroby mají svůj původ právě zde. Kdo chce žít zdravěji a být fit, neměl by zanedbávat péči…
zdraví a životní styl
Ukázky

Jak na zdravé zuby - Bioléčba zubů

209 Kč
167 Kč
Jak přežít léčení - 20%
(1x)

Není to jen tak, což může dosvědčit každý, kdo s nějakou vážnější nemocí zápolil. Známý psychiatr se na toto téma pokusil podívat s nadhledem vyplývajícím ze skutečně dlouholeté praxe a se sobě vlastním humorem.

zdraví a životní styl
Ukázky

Jak přežít léčení

230 Kč
184 Kč
Jídlo není nepřítel - 20%
Anorexie jako závažná porucha příjmu potravy je alarmujícím fenoménem dnešní doby.
zdraví a životní styl
Ukázky

Jídlo není nepřítel

254 Kč
203 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 69 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>