Nejprodávanější e-knihy - červenec 2021
relaxace a cvičení

Proč spíme - 20%
(3x)
Důkazy, které Walker předkládá, jsou víc než dostačující k tomu, abyste šli spát. Nejde o otázku volby, ale přežití. Čím kratší dobu spíte, tím kratší dobu žijete.
relaxace a cvičení
Ukázky

Proč spíme

299 Kč
239 Kč
Jóga pro holky ze Západu - 20%
(1x)

Cesta do krajiny pánevního dna – cyklická, hormonální, orgánová Jógová knižní průvodkyně na cestě ženského sebepoznáni, na dobrodružném poznávacím zájezdě po galaxii ženského těla, života. Zorientujte se v sobě a objevte své poklady!

relaxace a cvičení
Ukázky

Jóga pro holky ze Západu

279 Kč
223 Kč
Jóga proti úzkosti a strachu - 20%
Tato knížka čtenářům pomůže zvládnout strach, stres a úzkost, kterou zvláště v posledním čase zažívá hodně lidí. Jsou zde popsány a obrazem dokumentovány jednotlivé pozice, které pomáhají k uvolnění, zklidnění a relaxaci.
relaxace a cvičení
Ukázky

Jóga proti úzkosti a strachu

299 Kč
239 Kč
Posilování s vlastním tělem - 20%
Přepracované vydání nejúspěšnější knihy o posilování s vlastním tělem je doplněno o cviky na zpevnění středu těla – tzv. core trénink.
relaxace a cvičení
Ukázky

Posilování s vlastním tělem

254 Kč
203 Kč
Výživa pro fitness a kulturistiku - 20%
Kniha je určena jak aktivně sportujícím, tak trenérům, cvičitelům, instruktorům a poradcům ve fitness a kulturistice, aby jim usnadnila orientaci v záležitostech týkajících se výživy, pitného režimu a suplementace ve sportu a fitness a welness aktivitách.l
relaxace a cvičení
Ukázky

Výživa pro fitness a kulturistiku

186 Kč
149 Kč
Kouzelná čtvrthodinka - 20%
Je načase začít se zabývat tím, na čem nám opravdu záleží. Místo toho nedbáme na své zdraví, blokujeme vlastní kariéru, finance i vztahy nejrůznějšími výmluvami, neodpočíváme a nerozvíjíme sami sebe.
relaxace a cvičení
Ukázky

Kouzelná čtvrthodinka

198 Kč
158 Kč
Hokej - anatomie - 20%
Zvyšte svalovou sílu a efektivitu každého svého pohybu na ledě! Tato kniha je vynikajícím a téměř nezbytným průvodcem pro hráče, trenéry, sportovní fyzioterapeuty, ale i hokejové amatéry a nadšence.
relaxace a cvičení
Ukázky

Hokej - anatomie

349 Kč
279 Kč
Jóga na anatomických základech - 20%
Pojďme se podívat na praktikování jógy trochu z jiného pohledu, a to jak nám sledování anatomických aspektů pohybu umožní lépe dosáhnout klasických jógových pozic (ásan) a lépe si uvědomit, jak správně kontrolovat dýchání (pránájáma).
relaxace a cvičení
Ukázky

Jóga na anatomických základech

339 Kč
271 Kč
Krásná tvář - 20%
Lucie van Koten, bioblogerka a známá propagátorka přírodní kosmetiky, a Michaela Dombrovská, lektorka jógy a autorka knih inspirovaných jógovým přístupem k životu, spojily své znalosti v ojedinělé publikaci, která vás provede přírodní péčí o pleť a obličej.
relaxace a cvičení
Ukázky

Krásná tvář

249 Kč
199 Kč
Skrytá pravda za jógou - 20%
Kniha odhaluje málo známé a skryté aspekty praxe jógy, které nejsou zjevné při běžném pohledu na stávající systémy jógy. Jelikož neexistují dva stejní jedinci, upozorňuje také na individuální charakter hledání vyšších životních hodnot.
relaxace a cvičení
Ukázky

Skrytá pravda za jógou

185 Kč
148 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 17 položek
1 2 > >>