Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - červenec 2021
všeobecné a ostatní

Výchova ke zdraví - 11%
(1x)
Zdraví člověka je v současném pojetí chápáno jako vyvážený stav tělesné, duševní a sociální pohody. Je utvářeno a ovlivňováno mnoha činiteli a je předpokladem pro aktivní a spokojený život. Druhé aktualizované vydání.
všeobecné a ostatní

Výchova ke zdraví

449 Kč
399 Kč
Jídlo na prvním místě - 11%
(6x)
To, co se dozvíte v této mimořádné knize, zní jako zázrak. Obnova sil, lepší trávení, zbavení se zdravotních problémů a jen tak mimochodem optimalizace hmotnosti.
všeobecné a ostatní

Jídlo na prvním místě

341 Kč
303 Kč
Přirozená strava našich předků - 11%
Nora Gedgaudas nás v této knize seznámí s přirozeným a zdravým způsobem života našich pradávných předků v době před rozvojem zemědělství a se zjištěním antropologů, že s nástupem zemědělství se zhoršila naše tělesná stavba a zdraví..
všeobecné a ostatní

Přirozená strava našich předků

430 Kč
382 Kč
Šance pro oči - 11%
Autor předkládá veřejnosti vlastní zkušenost s nabytím zraku speciálními cviky.
všeobecné a ostatní

Šance pro oči

359 Kč
319 Kč
Babské rady - 11%
Babské rady – to jsou cenné poklady v podobě postupů, receptů a neotřelých nápadů, jak si poradit v situacích, které přináší každodenní život.
všeobecné a ostatní

Babské rady

224 Kč
199 Kč
Bike & Cook - 11%
(1x)
Úžasná kuchařka pro všechny, kteří si jízdu na kole zamilovali, i pro ty, kteří s tímto sportem teprve začínají. Najdete zde jednoduché recepty na výživné a zdravé pokrmy, které vám dodají energii a rychlost, aniž byste přitom nabrali kilogramy navíc
všeobecné a ostatní

Bike & Cook

403 Kč
358 Kč
Jak říct ne cukru - 11%
Knížka je nabitá stravovacími tipy, ověřenými radami a lákavými recepty na pokrmy připravené bez cukru. Poskytne vám vše, co potřebujete k tomu, abyste zlepšili své stravovací návyky a zřekli se cukru v potravinách.
všeobecné a ostatní

Jak říct ne cukru

116 Kč
103 Kč
Jídlo pro radost - 11%
Bez jídla se neobejdeme. Autorka se zabývá antropologií jídla a v této knize čtenáře srozumitelnou formou seznamuje se zajímavými poznatky z tohoto oboru.
všeobecné a ostatní

Jídlo pro radost

359 Kč
319 Kč
Kuchařka pro diabetiky a nejen pro ně - 11%
485 receptů pro diabetiky a pro všechny ty, kteří se chtějí stravovat zdravě, ale chutně. Výpočtové pravítko nutričních hodnot. Zpracovává přehledným způsobem nejnovější zásady stravování pro diabetiky, ale především pro všechny ...
všeobecné a ostatní

Kuchařka pro diabetiky a nejen pro ně

359 Kč
319 Kč
Pagáč jóga - 11%
Cílem jógy není dostat se do co nejnáročnější pozice a v ní pak vypadat dobře – jde především o hledání vlastní cesty a harmonického vztahu k existenci.
všeobecné a ostatní

Pagáč jóga

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 130 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 13 > >>