Eva Ferrarová - Jídlo pro radost
Skladem

Jídlo pro radost: Proč jíme to, co jíme, a nejíme to, co nejíme

Nakladatel: Edika 2021
Skladem
359 Kč

Anotace

Autorka se zabývá antropologií jídla a v této knize čtenáře srozumitelnou formou seznamuje se zajímavými poznatky z tohoto oboru, V knize čtenář najde dostatek informací, aby pochopil minulost a přítomnost vztahu člověka k jídlu, třeba proč se bráníme neznámým jídlům, proč si oblíbíme některá jídla, čtenář se seznámí s rituály spojenými s jídlem....

Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Zatím nehodnoceno :-(

Vaše hodnocení

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Buďte první a podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Recenze z medií

Identita prochází žaludkem

První obsáhlá česká kniha o antropologii jídla sice trpí několika nedostatky, ale pro získání úvodních informací o tématu není špatná. Čtenáři například prozradí, jaký je vztah mezi mormony a kofeinem, čarodějnicemi a solí nebo bobry a křesťanským půstem.
Celá recenze

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Jídlo pro radost
Autor:
Ferrarová, Eva
Nakladatel:
Edika
EAN:
9788026616290
ISBN:
978-80-266-1629-0
Popis:
1× kniha, vázaná, 240 stran, česky
Rozměry:
16,5 × 23,5 cm
Rok vydání:
2021 (1. vydání)