Nejprodávanější e-knihy - červenec 2021
medicína

Muž, který nemohl přestat - 20%
Vtíravé myšlenky má občas téměř každý. Autor, který sám přes dvacet let s touto poruchou zápolí, v upřímné snaze jí porozumět nabízí přehled psychologických, výzkumných, historických, ale i osobních postřehů a poznatků.
medicína
Ukázky

Muž, který nemohl přestat

307 Kč
246 Kč
Řízení kvality ve zdravotnickém zařízení - 20%
Kniha mapuje historii a současnost řízení kvality ve zdravotnictví ve světě i v ČR. Podle praktických zkušeností se zaváděním systému řízení kvality dle ISO 9004:2000 v nemocnici navrhuje, jak tento proces řídit.
medicína
Ukázky

Řízení kvality ve zdravotnickém zařízení

251 Kč
201 Kč
Základy histologie - 20%
Základy histologie vznikly jako upravený a doplněný překlad autorovy starší anglické předlohy Outlines of Histology, opakovaně vydávané pro potřeby zahraničních studentů.
medicína
Ukázky

Základy histologie

110 Kč
88 Kč
Aortální nedomykavost - 20%
Zcela unikátní publikace s 280, často složenými originálními obrázky doc. MUDr. Pavla Žáčka! Kniha je důležitá nejen pro kardiology, kardiochirurgy a internisty, ale i echokardiografisty a další odborníky zobrazovacích metod.
medicína
Ukázky

Aortální nedomykavost

679 Kč
543 Kč
Generalizovaná úzkostná porucha v klinické praxi - 20%
Kniha je věnována jedné z nejčastějších chronických poruch neurotického spektra, která podstatně zhoršuje kvalitu života pacienta i jeho blízkých a způsobuje jim výrazné utrpení.
medicína
Ukázky

Generalizovaná úzkostná porucha v klinické praxi

339 Kč
271 Kč
Já blázním s vámi - 20%
Kniha Martina Jarolímka, uznávaného českého odborníka na léčbu schizofrenie, zakladatele a primáře Denního psychoterapeutického sanatoria Ondřejov, mapuje jeho celoživotní snahu o pochopení a léčbu psychotického onemocnění.
medicína
Ukázky

Já blázním s vámi

170 Kč
136 Kč
Jazyk a myšlení - 20%
Prostřednictvím jazyka se díváme na svět kolem nás a přemýšlíme. Znamená to tedy, že způsob chápání reality a myšlení jednoho národa, který hovoří svým rodným jazykem, se liší od chápání a myšlení lidí ostatních národností,kteří hovoří jazyky jinými?
medicína
Ukázky

Jazyk a myšlení

150 Kč
120 Kč
Pitva - 20%
Jedno z prvních úsloví, se kterým se setká každý student medicíny, praví: Mrtví učí živé. Tato populárně naučná kniha tří lékařů nabízí procházku historií poznávání lidského těla.
medicína
Ukázky

Pitva

240 Kč
192 Kč
Psychologie lidské odolnosti - 20%
Kdo by nechtěl se bez větších problémů vyrovnat s nároky života a úspěšně překonávat obtížné i krizové situace. K tomu lze jistě dospět různými cestami a využívat přitom množství víceméně důmyslných a složitých návodů i „zkratek“.
medicína
Ukázky

Psychologie lidské odolnosti

467 Kč
374 Kč
Psychologie osobnosti - 20%
(1x)
Monografie shrnuje nejnovější poznatky o hlavních tématech psychologie osobnosti - temperamentu, rysech, inteligenci, sebepojetí, motivaci a vývoji osobnosti. Důraz je kladen na vývoj v oboru za posledních pětadvacet let.
medicína
Ukázky

Psychologie osobnosti

424 Kč
339 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 79 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 8 > >>