Nejprodávanější e-knihy - červenec 2021
medicína

Sportovní masáže - 20%
Sportovní masáž je forma masáže zaměřená na posilování zdravého organismu, udržování kvalitní tělesné a duševní kondice a náležité odstraňování únavy po práci, tréninku, závodech apod.
medicína
Ukázky

Sportovní masáže

186 Kč
149 Kč
Mozek a jeho duše - 20%
(1x)
Již čtvrté vydání čtenářsky úspěšné knihy z pera oblíbeného vědeckého esejisty MUDr. Františka Koukolíka pojednává o vztahu mozku a chování, který je jedním z klíčových směrů jak základního, tak užitého výzkumu.
medicína
Ukázky

Mozek a jeho duše

250 Kč
200 Kč
Psychologie 2. díl - 20%
Učebnice psychologie je zaměřená na požadavky tohoto předmětu kladené na studenty zdravotnických oborů.
medicína
Ukázky

Psychologie 2. díl

195 Kč
156 Kč
Dějiny medicíny - 20%
(3x)
Mimořádné dílo Roye Portera, jež shrnuje a hodnotí celý dosavadní vývoj praktické medicíny i lékařské vědy. Autor se snaží zachytit stále rychlejší a dynamičtější pokrok medicíny, uvědomuje si však i její současné limity ...
medicína
Ukázky

Dějiny medicíny

500 Kč
400 Kč
Dětská kardiochirurgie - 20%
Po letech se čtenáři dostává do rukou doplněné a aktualizované vydání úspěšné publikace. Kniha získává také novou cílovou skupinu čtenářů, protože o dřívější "malé pacienty" se díky vyspělé péči v této oblasti starají nyní i další specialisté.
medicína
Ukázky

Dětská kardiochirurgie

502 Kč
402 Kč
Fyziologie - 20%
Druhé vydání úspěšné učebnice Fyziologie přináší textové rozšíření. Byly přidány tabulky, přehledné obrázky a konečně i text s novými údaji.
medicína
Ukázky

Fyziologie

254 Kč
203 Kč
Management v ošetřovatelství - 20%
Publikace je zaměřena nejen na management v ošetřovatelství, ale také na obecný management, management ve zdravotnictví, ošetřovatelský management, personální management atd. Je vhodná pro výuku studentů.
medicína
Ukázky

Management v ošetřovatelství

297 Kč
238 Kč
Sebepoškozování - 20%
Narůstající počet mladých lidí v „objektivních" nebo „subjektivních" životních krizích sahá po žiletce či hořící cigaretě a zaměřuje svou „agresivitu" proti sobě. Tato publikace vysvětluje, že nejde o agresivitu v zjednodušujícím slova smyslu.
medicína
Ukázky

Sebepoškozování

169 Kč
135 Kč
Terapeutické využití kinesio tapu - 20%
Kniha přináší v Čechách poprvé komplexně zpracovanou problematiku kinesiotapingu, který je v současnosti jednou z nejpopulárnějších metod ve fyzioterapii, rehabilitačním lékařství a samozřejmě i v terapii sportovců.
medicína
Ukázky

Terapeutické využití kinesio tapu

254 Kč
203 Kč
Předlékařská první pomoc - 20%
Každý z nás by ji měl znát, každý z nás ji ve svém životě bude pravděpodobně někdy potřebovat a nikdo nevíme, kdy to bude - kdy naše znalosti a pohotová reakce zachrání lidský život.
medicína
Ukázky

Předlékařská první pomoc

135 Kč
108 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 79 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 > >>