Nejprodávanější Kniha - červenec 2021
povídky

Mimo prostor a čas - 11%
(1x)
Od uliček středověkého města Averoigne hemžících se upíry až po zářivé kupole posledního obydleného světadílu Zothique nás Clarke Ashton Smith, tento čaroděj světové fantastiky, provádí po zapomenutých říších nekromancie a nočních můr, ztracených světů a dalších dimenzí.
povídky

Mimo prostor a čas

314 Kč
279 Kč
Nejhorší děti na světě 2 - 11%
Četli jste Nejhorší děti na světě? A myslíte si, že horší děti než hrdinové téhle vypečené knížky (samozřejmě kromě vás) neexistují? Pchá! Šeredně se mýlíte! Připravte se, že kluci a holky v „dvojce“ jsou daleko příšernější!
povídky
Ukázky

Nejhorší děti na světě 2

313 Kč
278 Kč
Přišel Bůh do kavárny v Karlíně... - 11%
(1x)
Výběr toho nejlepšího z mimořádně úspěšných stand-up vystoupení novinářů a komiků Miloše Čermáka a Luďka Staňka.
povídky

Přišel Bůh do kavárny v Karlíně...

224 Kč
199 Kč
Vynálezci zázraků - 11%
Anglický spisovatel Herbert George Wells proslul zejména svými sci-fi romány Válka světů nebo Stroj času, neméně bohatá je ovšem i jeho povídková tvorba.
povídky

Vynálezci zázraků

359 Kč
319 Kč
Borůvky - 11%
Fejetony a povídky Barbary Nesvadbové poutavě, často sarkasticky, někdy s nadhledem, ale vždy s krystalickou upřímností vypráví o ženském světě.
povídky

Borůvky

224 Kč
199 Kč
Loď z vody - 11%
Kniha povídek Loď z vody – zásadní dílo chorvatské prózy sedmdesátých let – představuje katalog neobyčejných a bizarních postav, událostí a legend spojených napříč dějinami s autorovým rodným městem na břehu Dunaje.
povídky

Loď z vody

161 Kč
143 Kč
Muž, který viděl démona - 11%
Kniha Muž, který viděl démona vypráví příběhy lidí, kteří se setkali s tajemnými, často obtížně vysvětlitelnými jevy. Zavítáme s nimi na místa, kde působí temné síly, zjevují se přízraky, lidově řečeno straší....
povídky

Muž, který viděl démona

179 Kč
159 Kč
Rybáři - 11%
(1x)
Snaha porozumět prostředí, v němž člověk žije, a poznat živé organismy, které s ním okolní svět sdílejí, je hlavním tématem příběhů Liao Chung-ťiho, tchajwanského autora, který v České republice dosud nepublikoval.
povídky

Rybáři

224 Kč
199 Kč
Šumavský upír - 11%
Projekt 3x 100 hororů přináší čtenářům ve třech svazcích kompletní soubor všech povídek, které na téma hrůzy, mystiky, záhrobí a nevysvětlitelných záhad napsal Miloslav Švandrlík.
povídky

Šumavský upír

359 Kč
319 Kč
Povídky - 11%
(1x)
Česká knižnice přináší kratší prózy ze všech období Čepovy tvorby, od knižního debutu Dvojí domov z poloviny dvacátých let až po exilové Cikány. Výběr a komentář Tomáš Kubíček, příprava textu Marie Havránková.
povídky

Povídky

296 Kč
263 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 71 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 8 > >>