Nejprodávanější knihy - červenec 2021
cestopisy

Běž, řekla cesta - 11%
Povzbuzující a inspirující čtení pro všechny, kteří šli, chystají se jít nebo o pouti zatím jen sní.
cestopisy

Běž, řekla cesta

269 Kč
239 Kč
Divoké labutě - 11%
(2x)
Není divu, že nesmírně poutavá autobiografická kniha čínské autorky, žijící od roku 1978 ve Velké Británii, se po vydání v její nové vlasti a v USA okamžitě stala bestsellerem — v díle se totiž velmi šťastně snoubí solidní, věcné vylíčení historie Číny 20. století, plné neuvěřitelných zvratů, se střízlivě a skromně popsanou, avšak pohnutou osobní historií žen tří generací autorčiny rodiny.
cestopisy

Divoké labutě

449 Kč
399 Kč
Když není motorka, lépe chodit pěšky - 11%
V knize autora Miloše Doležala, Toufarova životopisce, navštívíme místa, provázaná se životem, činností a smrtí jedné z prvních obětí komunistického režimu u nás – faráře z Vysočiny Josefa Toufara (1902 – 1950).
cestopisy

Když není motorka, lépe chodit pěšky

359 Kč
319 Kč
Krůtí brko - Kousky času - 11%
Kapesní kniha plná nevšedních příběhů pro všední den, který se vždycky může změnit na sváteční.
cestopisy

Krůtí brko - Kousky času

243 Kč
216 Kč
Na kole přes Afriku - 11%
(2x)
Jet do Afriky a poznat tamní přírodu, to je sen kdejakého kluka. Ne každý ale v sobě později najde sílu na to, aby takový dětský sen skutečně prožil. Tohle je příběh snu, který se opravdu stal. Začíná pod horou Libín a v sedle kola.
cestopisy
Ukázky

Na kole přes Afriku

314 Kč
279 Kč
Na vlnách s Petrem Voldánem
(2x)
„Koho jsem potkal, co jsem viděl, leccos i zkusil a mnohé zažil...“ Tak charakterizuje Petr Voldán knihu, ve které vás vyzývá – pojďte si povídat. V řádcích se zrcadlí šestadvacetiletá zkušenost s rozhlasovým mikrofonem.
cestopisy
Ukázky

Na vlnách s Petrem Voldánem

43 Kč
S lékaři v první linii - 11%
Březen 2020. Česko ochromila pandemie nového koronaviru z Číny. Hranice se uzavírají. Reportérka Lenka Klicperová se nemůže přesunout nikam – ani do válkou zmítané Sýrie, ani do Somálska. Frontová linie se však najednou rýsuje jasně zcela jinde – v českých nemocnicích.
cestopisy

S lékaři v první linii

314 Kč
279 Kč
Svět je láska – deník intuitivního cestovatele - 11%
Autorky deníku prošly Svatojakubskou cestu a procestovaly společně také velkou část Bosny a Hercegoviny, v nichž pronikly do tajů intuitivního cestování.
cestopisy

Svět je láska – deník intuitivního cestovatele

224 Kč
199 Kč
Život plný dobrodružství - 11%
LEOŠ ŠIMÁNEK dělá neobvyklé věci, které s sebou přinášejí i neobvyklá dobrodružství! Po sedmidílné řadě autobiografických cestopisů se rozhodl pokračovat stylem interview a sepsat svoji kompletní autobiografii.
cestopisy

Život plný dobrodružství

358 Kč
318 Kč
Amerika na druhý pohled - 11%
Amerika na druhý pohled je nevšední cestopis, který s humorem popisuje život v cizí zemi, trable s prvním americkým podnájmem, jak si doma uvařit javorový sirup a proč americké vánoční cukroví vypadá jako usušené psí hovínko.
cestopisy

Amerika na druhý pohled

266 Kč
236 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 52 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>