Nejprodávanější tituly - červenec 2021
první stupeň

Svatá Ludmila - 11%
„Ludmila ví, že Bůh je jako slunce: svým světlem a teplem zalévá všechny lidi bez rozdílu. Malé i velké, bohaté i chudé, dobré i zlé. Takoví mají být křesťané, tak se chová Ludmila.
první stupeň

Svatá Ludmila

179 Kč
159 Kč
Velký sešit pro malé dobrodruhy - 11%
Toužil jsi někdy stát se dobrodruhem jako Bear Grylls?
první stupeň

Velký sešit pro malé dobrodruhy

269 Kč
239 Kč
Anglická abeceda - 12%
Naučte se anglickou abecedu, ke každému slovíčku najdete vhodné slovo z anglického jazyka, začínající daným písmenem. Z druhé strany pak najdete základní barvy ! Tato kartička je vhodná pro každého začínajícího angličtináře.
první stupeň

Anglická abeceda

17 Kč
15 Kč
Archistorie - 11%
(2x)
Víš, které známé architektonické památky byly postaveny z cihel a které z kamene? Jaké výhody má železobeton a proč se dnes používá tak často ve stavebnictví sklo? Už jsi někdy slyšel pojmy jako centrální stavba nebo bazilika?
první stupeň
Ukázky

Archistorie

359 Kč
319 Kč
Čtu a vím o čem - 11%
Autorka úspěšného titulu Víš, co čteš? připravila nový soubor krátkých a zábavných povídek, které jsou doprovázeny množstvím různých úkolů a otázek připomínajících motivy z pročteného textu.
první stupeň

Čtu a vím o čem

143 Kč
127 Kč
Hravá písanka 1-2. díl - 9%
Písanka na celkem 36 moderně zpracovaných a celobarevných stranách rozvíjí grafomotoriku a logické myšlení žáků 1. ročníku. Je sestavena odborným týmem pedagogů a lektorů na základě jejich zkušeností s výukou na 1. stupni. Písanka je součástí ucelené koncepce pro výuku českého jazyka na 1. stupni základních škol. V rámci této koncepce si učitelé mohou doplnit tradiční učebnice a pracovní sešity o další pomůcky, které komplet dotvářejí.
první stupeň

Hravá písanka 1-2. díl

32 Kč
29 Kč
Jóga pro děti - 11%
Jóga nabízí skvělé možnosti, jak do běžného dne doma, ve školce nebo na prvním stupni základní školy vnést radost z pohybu a uvolnění. Autorky představují na 30 obrázkových kartách pozice a sledy cviků speciálně vybraných pro cvičení s dětmi.
první stupeň
Ukázky

Jóga pro děti

333 Kč
296 Kč
Ledová obluda - 11%
(5x)
Příběh o desetileté osiřelé holčičce a desetitisíciletém mamutovi je dosud nejrozsáhlejší knihou Davida Walliamse, který děj netradičně zasadil do minulosti.
první stupeň
Ukázky

Ledová obluda

268 Kč
238 Kč
Moje první kniha o teorii relativity - 11%
?Nikdy není příliš brzy ani pozdě zkoumat myšlenky géniů.
první stupeň

Moje první kniha o teorii relativity

224 Kč
199 Kč
Ostrov pokladů - 11%
(3x)
Nesmrtelný příběh o dobrodružství malého Jima Hawkinse a jeho druhů, kteří se vydali najít proslulý poklad krvežíznivého pirátského kapitána...
první stupeň

Ostrov pokladů

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 207 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 21 > >>