Nejprodávanější e-knihy - červenec 2021
pro děti a mládež

Nástroje smrti 4: Město padlých andělů - 20%
(1x)
Válka skončila, Clary se snaží stát dobrou lovkyní stínů. Nic ale není bez kazu. Někdo lovce stínů vraždí, a to by mohlo vyvolat další krvavou válku.
pro děti a mládež
Ukázky

Nástroje smrti 4: Město padlých andělů

249 Kč
199 Kč
Nástroje smrti 5: Město ztracených duší - 20%
(1x)
Jace znenadání zmizí. Spolek si dělá starosti kvůli Sebastiánovi. Všichni se snaží najít viníka a také zjistit, jak mohou nejlépe ochránit lovce stínů i zbytek světa před hrozícím nebezpečím.
pro děti a mládež
Ukázky

Nástroje smrti 5: Město ztracených duší

249 Kč
199 Kč
Nástroje smrti 6: Město nebeského ohně - 20%
Na svět lovců stínů padla temnota, zavládl chaos a zkáza. Clary, Jace, Simon a jejich přátelé se nyní musí spojit proti největší hrozbě, jaké kdy čelili – Claryinu vlastnímu bratrovi.
pro děti a mládež
Ukázky

Nástroje smrti 6: Město nebeského ohně

249 Kč
199 Kč
Noci běsů - 20%
(6x)
Před dvanácti lety ze zapadlé vesnice v pohraničí, kde platí vlastní pravidla a lidé stále věří ve staré bohy, zmizely beze stopy čtyři děti. Teď se vrátili jako dospělí lidé. Mezi nimi i Astrid Mahlerová. Ona ani ostatní si nepamatují, kde celou dobu byli a co se jim stalo.
pro děti a mládež
Ukázky

Noci běsů

249 Kč
199 Kč
Sedmiříší v troskách 2: Síla stínů - 20%
(1x)
Vzrušující příběh o nezměrné ceně, jež se platí za válku, lákadle temné magie a dvou charakterních postavách, z nichž události činí protivníky, ale které jsou k sobě navzdory všemu, co mohou ztratit, přitahovány...
pro děti a mládež
Ukázky

Sedmiříší v troskách 2: Síla stínů

249 Kč
199 Kč
Sedmiříší v troskách 3: Síla bouře - 20%
Nechte se unášet propletenými příběhy pozoruhodných mladých bojovníků, kteří se postavili tyrance obdařené čarovnou mocí a riskují, že v nemilosrdném víru války přijdou o všechno...
pro děti a mládež
Ukázky

Sedmiříší v troskách 3: Síla bouře

249 Kč
199 Kč
Časodějové – Časogram - 20%
V pátém díle ságy o kouzelnících, kteří umí čarovat s časem, čekají na klíčníky nebezpečná dobrodružství, první ztráty, nelítostná bitva a střet s absolutním zlem. Časodějný svět je v ohrožení: Astragor, nepřítel eflarských hodinářů se vrátil a touží po pomstě. Severin Ohnivý se mu otevřeně postavil a Vasilisa chce otci pomoct. Spolu s přáteli se pokouší rozluštit tajemství zrezlého úlomku, který objevila v Rozeklaném zámku. Učí se nová časodějnická moudra a objevuje dosud nepoznaná tajemství řízení času. Dokáže si poradit s obrovskou zodpovědností, která se tak náhle svalila na její mladičká bedra?
pro děti a mládež
Ukázky

Časodějové – Časogram

279 Kč
223 Kč
Časodějové – Číselné jméno - 20%
(1x)
Ve čtvrtém díle ságy o kouzelnících, kteří umí čarovat s časem, budou klíčníci hledat Rozeklaný zámek… Vasilisa začala konečně studovat skutečné časodějnictví. Na Černovílu – zámku Královny temných víl zdokonaluje po boku své kamarádky Bouře své bojové schopnosti.
pro děti a mládež
Ukázky

Časodějové – Číselné jméno

249 Kč
199 Kč
Časodějové – Klíč k času - 20%
(2x)

První díl skvělé série o kouzelnících, kteří umí čarovat s časem.  Vasilisa žila až donedávna se svojí babičkou a neměla ponětí o tom, že její otec je mocný mág země Eflary. Místa, kde žijí tajemní čarodějové, kteří ovládají silnou magii, díky níž mohou ovlivňovat čas.

pro děti a mládež
Ukázky

Časodějové – Klíč k času

259 Kč
207 Kč
Časodějové – Koruna času - 20%
Feš Dragocij beze stopy zmizel a co čeká klíčníky je ve hvězdách. Otázek je mnoho. Podaří se Vasilise zachránit Feše? Jaký osud čeká jejího otce, Severina Ohnivého? Kdo je ve skutečnosti Rodion Hardius? A jaká tajemství ještě skrývá Rozeklaný zámek? Jediný Astragor si je svým osudem jistý a rychle postupuje k hlavnímu cíli. Získává nové spojence a drtí protivníky. Osudová chvíle se blíží – rozhodující bitva o trůn Času nastává!
pro děti a mládež
Ukázky

Časodějové – Koruna času

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 66 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 > >>