Nejprodávanější e-knihy - červenec 2021
pro děti a mládež

Deset tisíc nebí nad tebou - 20%
Od chvíle, kdy Marguerite začala používat vynález svých rodičů k cestování mezi dimenzemi, jí jsou na stopě nepřátelé, kteří by ji přinutili udělat cokoli – dokonce i ublížit jejím nejbližším –, jen aby s její pomocí mohli vládnout multivesmíru. Daří se jí odolávat, ale jen do chvíle, než napadnou jejích přítele Paula a rozptýlí úlomky jeho vědomí do několika dimenzí.
pro děti a mládež
Ukázky

Deset tisíc nebí nad tebou

249 Kč
199 Kč
Divotvůrce 2: Černé znamení - 20%
(1x)
Kellen opustil lid Jan'Tepu a v šestnácti letech se stal psancem. Teď se musí víc než kdy jindy spoléhat na svůj důvtip, aby přežil v zemi Sedmi písků. Chybí mu domov, rodina a Nephenie, kterou nepřestal milovat.
pro děti a mládež
Ukázky

Divotvůrce 2: Černé znamení

229 Kč
183 Kč
Hraničářův učeň 13 - Klan Rudé lišky - 20%
(1x)

Další příběh o hraničáři Willovi a jeho přátelích z království Araluen. Maddie úspěšně ukončila třetí rok svého hraničářského výcviku a je povolána zpět na hrad Araluen.

pro děti a mládež
Ukázky

Hraničářův učeň 13 - Klan Rudé lišky

259 Kč
207 Kč
Hraničářův učeň 14 - Souboj na Araluenu - 20%
(1x)
Král Duncan a princezna Kasandra jsou uvězněni v jižní věži hradu Araluenu a musejí se bránit neustálým útokům klanu Rudé lišky. Horác a hraničář Gilan jsou zatím obleženi ve staré pevnosti na severu země.
pro děti a mládež
Ukázky

Hraničářův učeň 14 - Souboj na Araluenu

259 Kč
207 Kč
Kočičí válečníci (6) - Nejtemnější hodina - 20%
Po tragické smrti Modré Hvězdy se vůdcem Hromového klanu stává Ohnivous - nyní Ohnivý měsíc. Záhy je donucen postavit se čelem svému osudu, když jeho nepřítel Dráp přivede celý les na pokraj hrozivé smrtící bitvy.
pro děti a mládež
Ukázky

Kočičí válečníci (6) - Nejtemnější hodina

179 Kč
143 Kč
Renegáti - 20%
(4x)

Ona touží po pomstě, on chce spravedlnost. První kniha dvoudílné série od bestsellerové autorky. Renegáti jsou syndikát lidí s neobyčejnými schopnostmi. Vynořili se z trosek zničené společnosti a zavedli znovu řád tam, kde dosud vládl chaos.

pro děti a mládež
Ukázky

Renegáti

279 Kč
223 Kč
Senzační sbírka zvířat doktora Proktora - 20%
Jistě existují tajemství, která by měla tajemstvími zůstat. Taky určitě taková máte. Třeba tajnou lásku. Nějaký neobvyklý zlozvyk. Drobné vandalství. Existují ale i tajemství, která jsou tak důležitá, tak děsuplná a tak nepravděpodobně odporná, že to s nimi prostě takhle dál nejde, už tajemstvími zůstat nemůžou.
pro děti a mládež
Ukázky

Senzační sbírka zvířat doktora Proktora

189 Kč
151 Kč
Strážci Země - 20%
(4x)

Strážci Země usnuli tvrdým spánkem a nepřítel splétá své nekalé plány! Olaw, jeden ze strážců Země, byl probuzen ze sladkého spánku v kmeni svého modřínu. Dozvěděl se, že jeden z dalších strážců není k nalezení, a jeho vždy usměvavý obličej se zachmuřil.

pro děti a mládež
Ukázky

Strážci Země

189 Kč
151 Kč
Z kouře a kamene - 20%
(1x)

Neotřelá urban fantasy, která se stala vítězným rukopisem literární soutěže Hvězda inkoustu Když se u Carys Obelové objeví jedna z nejmocnějších bytostí města Morigan a zemře jí v náruči, netuší, jak moc se její život změní.

pro děti a mládež
Ukázky

Z kouře a kamene

199 Kč
159 Kč
Zmizení Sáry Lindertové - 20%
(3x)
Jednoho podzimního večera vešla bezproblémová studentka Sára Lindertová do metra a víckrát ji nikdo neviděl.
pro děti a mládež
Ukázky

Zmizení Sáry Lindertové

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 66 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 > >>