Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - červenec 2021
psychologie

První muž, který mě zradil, byl můj otec
(2x)
Otcovské zranění je tématem další knihy autorského tandemu Lucie Jandová a Dana Kaplanová. Po úspěšném bestselleru Temné matky a jejich dcery přicházejí s knihou, která se pouští do problematiky tíživých vztahů mezi dcerami a otci.
psychologie

První muž, který mě zradil, byl můj otec

162 Kč
Psychologické typy - 11%
Jungova kniha Psychologické typy bývá někdy označována za jeho nejznámější dílo, jímž se etabloval jako samostatný psychologický myslitel.
psychologie

Psychologické typy

584 Kč
519 Kč
Výbor z díla IV – Obraz člověka a obraz Boha - 11%
(2x)
Revidované vydání čtvrtého svazku „Výboru z díla C. G. Junga“. Kniha obsahuje Jungovy texty: Psychologie a náboženství; Symbol proměny ve mši; Odpověď na Jóba.
psychologie

Výbor z díla IV – Obraz člověka a obraz Boha

840 Kč
746 Kč
Nenásilná komunikace a moc - 11%
(1x)
Nenásilná komunikace zná dva koncepty moci: moc nad někým a moc s někým. Moc nad někým má ten, kdo druhé kritizuje, obviňuje, zahanbuje, odměňuje či trestá a podobně.
psychologie

Nenásilná komunikace a moc

215 Kč
191 Kč
70 cvičení pro zklidnění těla a mysli
V knížce najdete 70 jednoduchých tipů, rituálů a cvičení na ráno, dopoledne, odpoledne a večer, které můžete snadno začlenit do svého každodenního života. Pomohou vám zklidnit vaše tělo a mysl, stanete se díky nim spokojenějšími...
psychologie

70 cvičení pro zklidnění těla a mysli

89 Kč
Držme se pevně - 11%

Terapie zaměřená na emoce vnímá milostný vztah jako vazbu (attachment) svou intenzitou a hloubkou podobnou té, která se v raném dětství utváří mezi matkou a dítětem. Kniha je určena terapeutům i široké veřejnosti a všem, kteří chtějí uzdravit...

psychologie

Držme se pevně

404 Kč
359 Kč
Výbor z díla II. - Archetypy a nevědomí - 11%
(3x)
Revidované vydání druhého svazku „Výboru z díla C. G. Junga“.
psychologie

Výbor z díla II. - Archetypy a nevědomí

752 Kč
668 Kč
Sociopat odvedle - 11%
V Sociopatovi odvedle nám Martha Stoutová, psycholožka z Harvardu, odhaluje, že šokující čtyři procenta běžné populace – tedy jeden člověk z pětadvaceti je skrytý sociopat, který nedokáže cítit stud, vinu nebo výčitky.
psychologie

Sociopat odvedle

324 Kč
288 Kč
Umění milovat - 11%
(2x)
Láska ve všech svých formách představuje základ tvořivé síly, aktivní péči o život, odpovědnost za život a úctu k životu. Praktický prožitek lásky má podobu čistě osobního zážitku, jenž může pociťovat pouze každý sám a ze svého nitra.
psychologie

Umění milovat

224 Kč
199 Kč
Primární terapie - 11%
Neurologie a psychologie, dva obory, které by se měly vzájemně doplňovat a spolupracovat na léčbě duševních onemocnění, se již dlouho diametrálně rozcházejí.
psychologie

Primární terapie

410 Kč
364 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 226 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 23 > >>