Nejprodávanější e-knihy - červenec 2021
ekonomie

Zrození kmenového vůdce - 20%
(3x)
Ve firmách kmeny zajišťují, že se udělá, co je třeba udělat. Práce ale není hlavní důvod, proč kmeny vznikají. Kmeny jsou základním stavebním prvkem jakéhokoli rozsáhlejšího lidského úsilí.
ekonomie
Ukázky

Zrození kmenového vůdce

289 Kč
231 Kč
Prodej - dřina nebo hra - 20%
V knize se autor dělí o své zkušenosti, bere čtenáře na řadu svých obchodních jednání, přemýšlí o příčinách svých úspěchů a neúspěchů a dochází ke klíčovým poznatkům, díky nimž jsou někteří obchodníci tak úspěšní a milují svoji práci.
ekonomie
Ukázky

Prodej - dřina nebo hra

254 Kč
203 Kč
Asertivita pro manažery - 20%
Praktická a čtivá knížka pomůže všem manažerům, vedoucím týmů a podnikatelům asertivně komunikovat s jednotlivci a týmy. Dozvíte se, jak asertivně vyjadřovat nesouhlas a řešit konflikty, jak pomocí asertivity čelit neoprávněné kritice,
ekonomie
Ukázky

Asertivita pro manažery

212 Kč
170 Kč
Jak si spořit na důchod - 20%
Kniha řeší žhavou problematiku důchodové reformy. Dívá se na ni z pohledu účastníka. Vyplatí se mi využívat II. pilíř důchodové reformy? Mám si ještě navíc něco dobrovolně spořit? Kolik by to mělo být, aby to mělo smysl? Kam bych měl spořit?
ekonomie
Ukázky

Jak si spořit na důchod

152 Kč
122 Kč
Kdy do důchodu a za kolik - 20%
Již 13. vydání této publikace je aktualizováno v souladu s novelami předpisů přijatými v roce 2011 v důsledku nálezu Ústavního soudu. Týkají se nového způsobu výpočtu důchodů. Aktuální vydání také odráží novely předpisů platné od roku 2012.
ekonomie
Ukázky

Kdy do důchodu a za kolik

157 Kč
126 Kč
Manažerské dovednosti - 20%
Jak se pozná dobrý manažer? Jaké by měl mít schopnosti, dovednosti a kompetence? Které manažerské techniky by měl umět ovládat? Na tyto otázky a mnohé další vám odpoví tato kniha.
ekonomie
Ukázky

Manažerské dovednosti

246 Kč
197 Kč
Telemarketing v praxi - 20%
Jediný český průvodce profesionální telefonickou komunikací je určen manažerům klientských center (call center), telefonním operátorům, pracovníkům vymáhajícím pohledávky či prodejcům.
ekonomie
Ukázky

Telemarketing v praxi

212 Kč
170 Kč
Investiční rozhodování a řízení projektů - 20%
Publikace přináší v komplexní formě a s důrazem na praktické využití poznatky, jejichž uplatnění významně zvyšuje kvalitu přípravy, hodnocení, výběru a řízení rizika projektů včetně tvorby investičního programu.
ekonomie
Ukázky

Investiční rozhodování a řízení projektů

417 Kč
334 Kč
Personální činnosti a metody personální práce - 20%
Publikace je určena všem, kteří se zabývají řízením a rozvojem lidí v organizaci, zejména studentům andragogiky a personálního řízení, managementu a psychologie, personalistům a manažerům.
ekonomie
Ukázky

Personální činnosti a metody personální práce

271 Kč
217 Kč
Reporting - 20%
Cílem reportingu je vytvořit komplexní systém informací a ukazatelů charakterizujících činnosti společností ve srozumitelné a uživatelsky přístupné podobě.
ekonomie
Ukázky

Reporting

271 Kč
217 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 55 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 > >>