Nejprodávanější tituly - červenec 2021
beletrie

Hradní pán - 20%
Bylo na ní něco tajemného. Něco před ním skrývala, Jake ale nebyl schopen přijít na to, co to bylo. Ale nakonec… podstatné byly jen dvě věci: že se dokáže postarat o jeho neteř… A že ho přitahuje. Hodně.
beletrie
Ukázky

Hradní pán

69 Kč
55 Kč
Kolibřík - 11%
(4x)
Je těžší setrvávat na místě, nebo být neustále v pohybu? Má neštěstí vyhrazené jízdní pruhy, nebo to do nás napálí nazdařbůh? Nejnovější román uznávaného italského spisovatele Sandra Veronesiho Kolibřík (Premio Strega 2020) klade čtenáři řadu otázek a všechny se nějak dotýkají tajemství a ironie lidského osudu, pomíjivosti našich životů i snahy zabránit tomu, aby se chvíle, jež jsme prožili, „neztratily v čase jako slzy v dešti“.
beletrie

Kolibřík

359 Kč
319 Kč
Křišťálový klíč IV. - Hejnické pastorále - 11%
(2x)
V závěrečném dílu tetralogie se vrací Falknovská huť částečně zpět do vlastnictví rodu Heřmanů, ačkoli je to v časech, kdy se severočeskému sklářství už nevede zdaleka tak dobře jako dříve.
beletrie

Křišťálový klíč IV. - Hejnické pastorále

404 Kč
359 Kč
Siciliánská Popelka - 20%
(1x)
Normálně to byl vždycky on, kdo se postaral o odcházení… Jenže s Linou nebylo nic „normálně“! S Linou se Salvatore poprvé v životě pustil do románku na jednu noc. Lina jako první odešla od něj. Po Lině jako po první ženě chtěl „vztah“.
beletrie
Ukázky

Siciliánská Popelka

69 Kč
55 Kč
Hana - 11%
(30x)
Třetí román úspěšné české autorky.
beletrie
Ukázky

Hana

359 Kč
319 Kč
Odložené případy: Silnice č. 9 - 11%
Druhý, samostatný díl oceňované série Odložené případy, inspirované skutečnými událostmi z okolí Malmö a Österlenu. Na Velký pátek ráno je u majáku ve Stenshuvudu nalezena mrtvola kontroverzní malířky.
beletrie

Odložené případy: Silnice č. 9

358 Kč
318 Kč
Tři kapitoly - 11%
(5x)
Pokud se první prozaický text básníka Daniela Hradeckého nazýval Trosky jednoho deníku, jeho nová próza by mohla směle navazovat podtitulem Trosky jednoho románu.
beletrie

Tři kapitoly

206 Kč
183 Kč
Hříšný ostrov - 20%
(1x)
Stala se snoubenkou jeho otce… a pak i něčím mnohem více! Věřit Andreas Isle ale nemohl. A vlastně ani nechtěl! Zasnoubila se sice s Andreasovým otcem, ale Andreas byl jediný muž, o kterého Isla stála. Jediný, kterému byla ochotna dát všechno.
beletrie
Ukázky

Hříšný ostrov

69 Kč
55 Kč
Panský dům - Návrat - 11%
(1x)
NÁDHERNÝ PANSKÝ DŮM – BOUŘLIVÁ DOBA – LÁSKA, KTERÁ PŘEKONÁ VŠECHNY PŘEKÁŽKY. Augsburg 1930. Marie a Paul Melzerovi jsou šťastní a jejich láska je silnější než kdy jindy. Navíc je korunována třetím dítětem, v té době čtyřletým Kurtim.
beletrie

Panský dům - Návrat

359 Kč
319 Kč
Životem na zelenou - 11%
(3x)
Nekonvenční memoáry držitele Oscara jsou plné šťavnatých historek, originálních postřehů a neotřelých návodů, jak v životě dosáhnout větší spokojenosti.
beletrie

Životem na zelenou

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>