Nejprodávanější tituly - červenec 2021
severská detektivka

Strážce majáku - 20%
(1x)
Patrik Hedström se po těžké nemoci vrací do zaměstnání. Zároveň mají on i jeho manželka Erika plné ruce práce s předčasně narozenými dvojčaty. Hned po návratu na policejní stanici ho zcela pohltí vyšetřování vraždy ekonoma Matse Sverina, který před svou smrtí navštívil ostrov Graskär, o němž v kraji odjakživa kolovaly velmi zlověstné příběhy.
severská detektivka
Ukázky

Strážce majáku

209 Kč
167 Kč
Malá Sibiř - 11%
(1x)
Bývalý polní pastor Joel Huhta se dovídá novinku, která od základů změní celý jeho život.
severská detektivka

Malá Sibiř

332 Kč
295 Kč
X způsobů smrti - 11%
(1x)
Thriller švédského bestselleristy Stefana Ahnhema dohrává napínavou partii titulu Motiv X. Za každou vraždou se skrývá motiv. V jistých případech je to však bohužel pouhá iluze. Je noc a z přístavu u Helsingborgu vyplouvá nafukovací člun s jediným pa
severská detektivka

X způsobů smrti

359 Kč
319 Kč
Ledová princezna - 20%
(3x)
V přímořském městečku Fjällbacka je nalezena ve vaně mrtvá žena. Smrt této krásné, bohaté a tajemstvím obklopené ženy zasáhne i její dávnou přítelkyni z dětství, spisovatelku Ericu Falckovou.
severská detektivka
Ukázky

Ledová princezna

249 Kč
199 Kč
Malé pikantní vraždy - 11%
(4x)
Lars Hvilling Hansen vede v podstatě obyčejný život. Až do chvíle, kdy ho opustí žena a on sám se navíc ocitne ve finanční tísni. Lars tak musí zvážit všechny možnosti. Naštěstí má senzační obchodní nápad!
severská detektivka

Malé pikantní vraždy

233 Kč
207 Kč
Motiv X
(1x)
Jak chytit sériového vraha, který nikdy nezaútočí stejným způsobem dvakrát?
severská detektivka

Motiv X

319 Kč
Potopa - 20%
(3x)
Tajemství ukrytá hluboko v minulosti vyplouvají na povrch v dalším pokračování úspěšné krimi série s vyšetřovateli Fredrikou Bergmanovou a Alexem Rechtem.
severská detektivka
Ukázky

Potopa

279 Kč
223 Kč
Úplně jiný příběh - 11%
(3x)
Během dovolené ve Finistere i Bretagni se setká šest Švédů: dva manželské páry a dva muži. Koupou se, podnikají výlety a také trochu flirtují.
severská detektivka

Úplně jiný příběh

359 Kč
319 Kč
Černá díra - 11%

Dvanáct let po znásilnění a vraždě mladé dívky v Hafnarfjörduru je v Reykjavíku objeveno pouzdro s poselstvím pro budoucí generace. V pouzdru se nacházejí deset let staré dopisy, v nichž školáci popisují, jak si představují Island v roce 2016.

severská detektivka

Černá díra

404 Kč
359 Kč
Hra na smrt - 11%
Mistrovská švédská variace záhady zamčeného pokoje plná napětí, nečekaných zvratů a psychologických pastí, zasazená do blízké a ne tak nepravděpodobné budoucnosti.
severská detektivka

Hra na smrt

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 87 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 9 > >>