Nejprodávanější tituly - červenec 2021
partnerství

Dobrá zpráva o sexu a manželství - 20%
Předností Dobré zprávy o sexu a manželství – kromě její „dobré zprávy“, tedy vysvětlení, jaká je úloha lidské sexuality a manželství v Božím plánu – je její praktické uspořádání. Většina textu je napsána formou otázka-odpověď.
partnerství
Ukázky

Dobrá zpráva o sexu a manželství

105 Kč
84 Kč
Sex jako cesta k Bohu - 6%
(1x)
Oblíbený a provokativní autor David Deida ukazuje v knize „Sex jako cesta k Bohu“ posvátný rozměr milování. Naučíte se vědomě pěstovat schopnost otevřenosti a jednoty a sex prožívat tak, aby byl vyjádřením vašeho skutečného já.
partnerství

Sex jako cesta k Bohu

246 Kč
231 Kč
V poutech rozkoše - 6%
(1x)
Tato kniha vám poskytne návod na vzrušující a hravé praktiky, s jejichž pomocí do svého ložnicového repertoáru začleníte prvky hry na nadvládu, poutání a intenzivní prožitek.
partnerství

V poutech rozkoše

297 Kč
279 Kč
Opožděná ejakulace - 11%
Literatura ukazuje, že mezi sexuálními poruchami mužů se ve všech zemích vyskytuje mimo jiné opožděná ejakulace.
partnerství

Opožděná ejakulace

152 Kč
135 Kč
Posvátnost sexuality - 11%
Tantrismus je jedinou starobylou filozofií, jež přežila veškeré dramatické historické otřesy, invaze a vlivy, a dostává se k nám prostřednictvím nepřerušeného předávání od mistra k žákovi.
partnerství
Ukázky

Posvátnost sexuality

284 Kč
252 Kč
Tantra, nejčastější otázky a pochybnosti - 6%

První kniha, která vysvětluje skutečnou podstatu tantry formou otázek a odpovědí. Je přístupná každému, protože jsou do ní vybrány nejčastejší otázky jak laiků, tak i těch, kdo kurzy tantry již navštěvují.

partnerství

Tantra, nejčastější otázky a pochybnosti

135 Kč
127 Kč
Touhy, vášně a spiritualita - 11%
Kniha Touhy, vášně a spiritualita se zabývá propracovanými technikami tantry, jež umožňují adeptovi dosáhnout trojího mistrovského zvládnutí dechu, myšlení a přirozených tělesných procesů.
partnerství
Ukázky

Touhy, vášně a spiritualita

266 Kč
236 Kč
Hra na pavoučka - 20%
(1x)
Skutečný a před několika lety silně medializovaný příběh dívky, kterou od čtyř let sexuálně zneužíval otčím. „Nikdy to nevzdávejte, vždycky zbývá jiskřička naděje,“ vzkazuje všem, kteří podobně jako kdysi ona trpí a marně volají o pomoc.
partnerství
Ukázky

Hra na pavoučka

159 Kč
127 Kč
Příprava na tantru - 11%
R. Preece v knize Příprava na tantru líčí své osobní zážitky z tantrické praxe a nabízí mnohé poznatky, které získal jako učitel meditace a psychoterapeut, a zároveň z psychologického hlediska ukazuje duchovní a transformativní význam úvodních praxí
partnerství

Příprava na tantru

306 Kč
272 Kč
Sexuální praktiky Quodoushka - 11%
Systém Quodoushka, založený na učení dávných Májů, Olmeků a Toltéků a předávaný generacemi Twisted Hair Nagual Elders of the Sweet Medicine Sundance Path, nabízí praktické vedení v sexu, intimitě a vztazích.
partnerství

Sexuální praktiky Quodoushka

401 Kč
356 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 68 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 > >>