Nejprodávanější e-knihy - červenec 2021
česká

Paganiniho smlouva - 20%
(21x)
Po neuvěřitelném světovém úspěchu knihy Hypnotizér se Lars Kepler vrací v plné síle. Jedné letní noci je nalezena mrtvá žena na velké lodi. Její plíce jsou plné vody, ale na oblečení nebo na zbytku těla není po vodě ani stopy ...
česká
Ukázky

Paganiniho smlouva

249 Kč
199 Kč
Má mě ráda, nemá mě ráda - 20%
(1x)
„Má mě rád, nemá mě rád, myslí na mě, vezme si mě, láskou se souží, po jiné touží…“ Deset současných českých prozaiků a deset povídek plných nejistot, pochyb a toužebného čekání.
česká
Ukázky

Má mě ráda, nemá mě ráda

199 Kč
159 Kč
Trujkunt - 20%
(12x)
Trujkunt je zvláštní místo. Trujkunt je i titul kriminální trilogie. Její autor tak nazývá nejvýchodnější cíp naší země, trojmezí Česka, Polska a Slovenska, kde prolnutím sousedských jazyků vzniklo originální nářečí zvané po naszymu.
česká
Ukázky

Trujkunt

198 Kč
158 Kč
Dům na samotě - 20%
(6x)

Další napínavá detektivka od dvojnásobné držitelky Ceny Jiřího Marka Výtvarnice Nela po rozchodu s přítelem zůstala sama ve starém mlýně, který původně s partnerem chtěli zrekonstruovat. V téže době bylo v nedalekém lese nalezeno tělo mladé dívky, ucházející se o práci v místních dostihových stájích.

česká
Ukázky

Dům na samotě

279 Kč
223 Kč
Ostrov šedých mnichů - 20%
(4x)

Vraždy v písečných dunách Na odlehlém holandském ostrově Schiermonnikoog s liduprázdnými písečnými plážemi bičovanými severním větrem zemřela v dunách za podivných okolností mladá žena a i po jedenácti letech zůstává její vrah neodhalen.

česká
Ukázky

Ostrov šedých mnichů

299 Kč
239 Kč
Teorie podivnosti - 20%
(12x)
Vypravěčka Ada Sabová, mladá vědkyně z „Ústavu mezioborových studií člověka“, je v mnohém typickou (nikoli však stereotypní) moderní intelektuálkou, která se pokouší vybalancovat osobní život a kariéru.
česká
Ukázky

Teorie podivnosti

198 Kč
158 Kč
Naslouchač - 20%
(11x)
Původní česká fantasy z fascinujícího temného světa, kde se na pravdu a naději téměř zapomnělo.
česká
Ukázky

Naslouchač

239 Kč
191 Kč
S elegancí ježka - 20%
(7x)
Francouzský bestseller. Román psaný ironickým jazykem se odehrává v Paříži. Je vyprávěn dvěma postavami - pětačtyřicetiletou domovnicí Reneé, která je posedlá filosofií, a dvanáctiletou Palomou, která se rozhodla, že 16. června spáchá sebevraždu.
česká
Ukázky

S elegancí ježka

149 Kč
119 Kč
Němci - 20%
(23x)
Hlavní hrdinka a současně vypravěčka románu žije v Londýně, kam odešla po listopadu 1989 za prací a kde nyní čeká své první dítě. Nadcházející mateřstí ji v myšlenkách vrací do dětství v komunistickém Československu a vyvolává i zasutou vzpomínku...
česká
Ukázky

Němci

259 Kč
207 Kč
Bratrstvo růžového kříže
Prahu na sklonku 16. století vyděsí letáky záhadného Bratrstva růžového kříže, které se přes noc objevují na vratech kostelů. Jejich autoři slibují příchod dne osvícení a rozdrcení ďábla nevědomosti.
česká
Ukázky

Bratrstvo růžového kříže

189 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 1000 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 100 > >>