Nejprodávanější Kniha - červenec 2021
světová

Vzpomínka na Zemi
(5x)
Velkolepé finále nejoceňovanější sci-fi série současnosti.
světová
Ukázky

Vzpomínka na Zemi

494 Kč
Svítání
Elie Wiesel získal Nobelovu cenu jakožto “posel lidskosti, člověk oddaný humanismu”. Smí tedy člověk zabít druhého? Tuto strašlivou otázku v této novele řeší na příběhu mladého muže.
světová

Svítání

171 Kč
7 dní

Jihoafrický policejní sbor čelí největší možné hrozbě – neznámý odstřelovač si vybral za cíl policisty a vyhrožuje, že se budou útoky opakovat každý den, dokud nebude zatčen vrah mladé ambiciózní právničky Hanneke Sloetové.

světová

7 dní

323 Kč
S leopardem v patách
Autor Nesmrtelné túry do Compostely (Prostor 2015) se v této knize ohlíží za zákrutami vlastního života a zachycuje je se stejným vtipem, uměním zkratky a neokázalou hloubkou.
světová
Ukázky

S leopardem v patách

267 Kč
13 hodin
Někdo by detektiva Bennyho Griessela nazval legendou. Jiní by řekli, že je to starý opilec. Ať tak či onak, na to, aby mohl být povýšen, šlápl Benny v průběhu let na kuří oko příliš mnoha lidem.
světová

13 hodin

297 Kč
Ďáblova hora
(3x)
Vzal spravedlnost do vlastních rukou. Příběh osamělého mstitele, luxusní prostitutky a detektiva, který dostal poslední šanci, se proplétají v mrazivém detektivním thrilleru. Tři osudy, jeden průsečík.
světová
Ukázky

Ďáblova hora

297 Kč
Provizorium
(3x)
Román vypráví o trýznivé cestě vykořeněného člověka, kroužící mezi dvěma světy, z nichž se nakonec přiklání k menšímu zlu. Zároveň jde i o podobenství člověka, který se nedokáže vyrovnat s příliš dotírajícím moderním světem.
světová
Ukázky

Provizorium

222 Kč
Studijní rok
Francouzská spisovatelka a herečka Anne Wiazemská ve svém osmém románu, vydaném v prestižním nakladatelství Gallimard, vypráví o sobě a svém milostném vztahu a zároveň poutavě líčí společenskou a kulturní atmosféru šedesátých let v Paříži.
světová

Studijní rok

249 Kč
Bizarní povídky
(1x)
Svět je čím dál bizarnější. Překvapivé a nepředvídatelné povídky od držitelky Nobelovy ceny za literaturu, díky nimž se budeme na realitu kolem sebe dívat úplně jinýma očima.
světová

Bizarní povídky

269 Kč
Kočka a město
Propletené příběhy o kočkách, Tokiu, osamělosti a vykoupení.
světová
Ukázky

Kočka a město

332 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 1000 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 100 > >>