Nejprodávanější hudba - červenec 2021

Scream For Me Sarajevo
Paul Bruce Dickinson je zpěvák, skladatel, šermíř a pilot, který se nejvíce proslavil působením v heavymetalové skupině Iron Maiden. Do roku 1980 působil v kapele Samson, ale v roce 1981 se připojil k Iron Maiden.

Scream For Me Sarajevo

791 Kč
Šípková Růženka
Slavná česká beatová historie po půl století! Rok 1968 přinesl mnohé události potěšitelného i tragického charakteru. Mezi ty právem vděčně vzpomínané rozhodně patří vydání několika rockových alb, letos zčásti reedovaných.

Šípková Růženka

296 Kč
Rodinná kronika
Kompilace Rodinná kronika obsahuje nahrávky jazzové skupiny SHQ z let 1962-1963. Soubor v té době nedostal příležitost natočit dlouhohrající desku, ale vytvořil 18 nahrávek, vycházejících roztroušeně na pěti jazzových kompilacích a jedné EP desce.

Rodinná kronika

224 Kč
Kulatiny
Michal Pavlíček oslavil šedesáté narozeniny koncertem v pražském Fóru Karlín. Album přináší záznam celého výjimečného večera. K němu je připojeno DVD s dokumentem režiséra Miloslava Doležala, který s Michalem Pavlíčkem natáčel od roku 2010 formou časosběru.

Kulatiny

341 Kč
Srdeční příběh
Zakladatelé Jasné páky a dlouholetí přátelé Michal Ambrož a David Koller spojili síly a připravili album Srdeční příběh. Výsledkem jsou nahrávky, které prostě a jednoduše dotahují potenciál Ambrožových skladeb téměř k dokonalosti.

Srdeční příběh

296 Kč
Black Sabbath
(1x)
Reedice prvního alba kapely Black Sabbath z roku 1970.

Black Sabbath

647 Kč
Jak se loví gorila. Písničky ze slabikáře Pavla Šruta
Album, na němž kromě Skoumala zpívají také Zuzana Hanzlová, Hana Horká, Luděk Čtvrtlík, Lubor Šonka, Adéla Bubníková, Ilona Svobodová a C&K Vocal, bezesporu patří mezi to nej z tuzemské písničkové tvorby pro děti.

Jak se loví gorila. Písničky ze slabikáře Pavla Šruta

267 Kč
Nás to tady furt baví!
Autentická interpretace populární hudby období raného a vrcholného swingu od počátku let třicátých až k raným letům čtyřicátým.

Nás to tady furt baví!

359 Kč
Nevermind
Reedice druhého alba kapely Nirvana - Nevermind.

Nevermind

800 Kč
Led Zeppelin III
(1x)
180-gram vinyl /LP REEDICE 2014/ 3.album (1970)

Led Zeppelin III

854 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 72 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 > >>