Nejprodávanější knihy - červenec 2021
dobrodružné

Dvanáct nocí - 11%
Dobrodružství, které potrvá dvanáct nocí. Jejich táta večer pracuje jako obvykle dlouho do noci, takže mámě dojde trpělivost, naloží obě dcery a vydá se ho sama vyzvednout na univerzitu v Cambridgi, kde je její manžel zaměstnaný.
dobrodružné

Dvanáct nocí

314 Kč
279 Kč
Neuvěřitelné příhody žáků Kopyta a Mňouka 3. - 11%
Oblíbení žáci z Posázaví jsou znovu tady a s nimi i hromada nových dobrodružství.
dobrodružné

Neuvěřitelné příhody žáků Kopyta a Mňouka 3.

242 Kč
215 Kč
Anča a Pepík 3.
(1x)
Když v roce 1989 vznikaly první příběhy myšek Anči a Pepíka, jistě málokdo předpokládal, že i po více než čtvrtstoletí se bude jednat o kultovní bestseller, který na české komiksové scéně téměř nenachází obdoby.
dobrodružné

Anča a Pepík 3.

341 Kč
Moonlocket
(4x)
When infamous escapologist Jack Door breaks out from Pentonville Prison, he sets out for the town of Brackenbridge, determined to find his missing treasure - the Moonlocket.
dobrodružné

Moonlocket

194 Kč
Hraničářův učeň - Kniha čtvrtá - Nositelé dubového listu - 11%
(1x)
Blíží se jaro a Will s Evanlyn mohou konečně prchnout ze Skandie. Evanlyn je však unesena temudžajskými jezdci, příslušníky početného národa, který obývá rozlehlé stepi na východ od Skandie.
dobrodružné

Hraničářův učeň - Kniha čtvrtá - Nositelé dubového listu

314 Kč
279 Kč
Hraničářův učeň - Kniha pátá - Výkupné za Eraka - 11%
(1x)
Skandijský oberjarl Erak podnikne nájezd na pobřeží pouštní země Aridy, přitom je však prozrazen, zajat a uvězněn. Jeho zástupce Svengal se proto vypraví do Araluenu a požádá o pomoc.
dobrodružné

Hraničářův učeň - Kniha pátá - Výkupné za Eraka

359 Kč
319 Kč
Naruto 11: Zapálený učedník - 11%
V mezičase před závěrečným turnajem potkává Naruto podivného chlapíka, ze kterého se vyklube Ropuší mudrc. S přímočarostí sobě vlastní se Naruto rozhodne, že pod ním chce studovat, a aby toho dosáhl, neváhá použít své nejzákeřnější triky.
dobrodružné

Naruto 11: Zapálený učedník

206 Kč
183 Kč
Strašidlář - 11%
Pohádkový ještěr Hypolit se po mnoha letech probral v hluboké podzemní sluji z dlouhého spánku a vzpomíná na své kolegy a kolegyně saně.
dobrodružné

Strašidlář

178 Kč
158 Kč
Terezínské ghetto - 11%
Historička Veronika Válková ve svých knihách přenáší čtenáře do skutečné, reálné historie, kde spolu s Bárou zažívají napínavé chvilky, zároveň se toho ale také hodně dozvědí.
dobrodružné

Terezínské ghetto

224 Kč
199 Kč
Naruto 6: Sakuřino rozhodnutí - 11%
Naruto je nindža s talentem na maléry a touhou stát se největším bojovníkem svého klanu. První vítězství v boji bylo jen začátek. Akční manga pro děti.
dobrodružné

Naruto 6: Sakuřino rozhodnutí

206 Kč
183 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 71 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 > >>