Nejprodávanější e-knihy - červenec 2021
medicína

Psychologie 1. díl - 20%
(1x)
Učebnice jako jediná na trhu se zaměřuje přímo na potřeby žáků studujících obor sociální činnost. V prvním díle je žákům předkládána problematika obecné a vývojové psychologie se zaměřením na uplatnění v sociálně zdravotnické oblasti.
medicína
Ukázky

Psychologie 1. díl

229 Kč
183 Kč
Psychosociální aspekty péče o nemocného - 20%
Nemoci štítné žlázy patří k poměrně častým chronickým onemocněním a k nejčastějším onemocněním endokrinního systému vůbec. Tato odborná a svým zaměřením ojedinělá kniha se věnuje vlivu psychologických a psychosociálních souvislostí při tomto onemocnění.
medicína
Ukázky

Psychosociální aspekty péče o nemocného

144 Kč
115 Kč
Klasifikační systém DRG - 20%
Klasifikační systém DRG (Diagnoses Related Groups) je jedním z nejznámějších pacientských case-mixových systémů používaných ve zdravotnictví. Kniha seznamuje s podstatou systému, historickým vývojem, kultivací a četnými možnostmi jeho využití.
medicína
Ukázky

Klasifikační systém DRG

459 Kč
367 Kč
Periferní nervové blokády - 20%
Celobarevná publikace domácích autorů přináší komplexní a současně praktický přehled možností regionální anestezie periferních nervů s využitím kontroly zavádění pomocí nejmodernějších ultrazvukových přístrojů.
medicína
Ukázky

Periferní nervové blokády

807 Kč
646 Kč
Posudkové lékařství - 20%
Publikace přináší aktuální problematiku - změny zákona 155/1995 Sb., o důchodovém pojištění, ve znění pozdějších předpisů, s účinností od 1. ledna 2010, především pokud jde o změny v posuzování invalidity.
medicína
Ukázky

Posudkové lékařství

254 Kč
203 Kč
Prvních 365 dní v životě dítěte - 20%
Ojedinělá a didakticky velmi cenná publikace dokumentující psychomotorický vývoj dítěte v prvním roce života. Původní publikace byla přeložena v 36 zemích světa. Předkládaná publikace obsahuje nový komentář ke zcela unikátním fotografiím.
medicína
Ukázky

Prvních 365 dní v životě dítěte

186 Kč
149 Kč
Sestra a pacient v paliativní péči - 20%
Autorka (zdravotní sestra pracující od roku 1996 v hospicích) v knize otevírá nový pohled na práci sester a ostatních pracovníků v paliativní péči.
medicína
Ukázky

Sestra a pacient v paliativní péči

152 Kč
122 Kč
Základy psychologie emocí - 20%
Těžištěm knihy je problematika soudobého chápání funkcí emocí v našem životě, otázky regulace - kontroly a zvládání a emocionální ovlivňování našich poznávacích procesů.
medicína
Ukázky

Základy psychologie emocí

215 Kč
172 Kč
Člověk, jeho mozek a svět - 20%
Kniha přináší některé poznatky o nejkomplikovanější stavbě, kterou na Zemi máme - o lidském mozku. Osloví jistě čtenáře z řad studentů psychologie, pedagogických oborů, sociologie, medicíny, ošetřovatelství, rehabilitace, ale i odborníky zmíněných oborů.
medicína
Ukázky

Člověk, jeho mozek a svět

339 Kč
271 Kč
Chirurgie srdečních chlopní - 20%
Publikace známých autorů velmi názorným, praktickým a jednoduchým způsobem seznamuje čtenáře s problematikou čtyř srdečních chlopní. U každé chlopně zmiňuje možné typy postižení a operací, které tato postižení řeší.
medicína
Ukázky

Chirurgie srdečních chlopní

424 Kč
339 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 79 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 > >>