Nejprodávanější e-knihy - červenec 2021
romány

Nevlastní sestra - 20%
(1x)
Kate a Lauren si vždy byly oporou.
romány
Ukázky

Nevlastní sestra

322 Kč
258 Kč
Pérka, drátky, kolečka - 20%
Mína Mašlová je uznávaná herečka, která úspěšně vzdoruje útokům věku i mladších hereček. Její manžel právě dokončil divadelní hru s hlavní rolí psanou Míně na tělo. Jenže během příprav na velkolepý profesní i osobní triumf se začínají objevovat pochybnosti.
romány
Ukázky

Pérka, drátky, kolečka

199 Kč
159 Kč
Sběratelka sirotků - 20%
(4x)
Zatímco svět oslavuje konec Velké války, blíží se další hrozba – španělská chřipka. Nová hrůza dolehne i na Filadelfii, kde žije třináctiletá německá imigrantka Pia, jejíž otec narukoval do americké armády, ale stále se ještě nevrátil domů.
romány
Ukázky

Sběratelka sirotků

249 Kč
199 Kč
Sesterská bouře - 20%
Jan Ludwig z Luzin propadl lásce k nádherné Arlidě, která ho objevila na francouzském pobřeží, když se mezi skalisky převrhl člun patřící lodi Gabrielle.
romány
Ukázky

Sesterská bouře

179 Kč
143 Kč
Skoro úplně normální - 20%
(1x)
Okouzlující letní romance pro čtenáře Jojo Moyesové.Matildě „Effie“ Heatonové se v životě nic nedaří. Zatímco její kamarádky budují kariéru a oslavují zásnuby, Effie stále bydlí u rodičů a po večerech brečí nad lahví vína, protože další z jejích Tinderových rande skončilo katastrofou.
romány
Ukázky

Skoro úplně normální

249 Kč
199 Kč
Ulíbám tě k smrti - 20%
(1x)
Zrovna když hotelová manažerka Annabella získala skvělé místo v Singapuru, měla by najednou zachránit hotel svých rodičů v Alpách. S pevným odhodláním že skomírající podnik prodá, odjíždí do zasněženého rodného městečka, když náhle v příkopu u silnice objeví mrtvolu.
romány
Ukázky

Ulíbám tě k smrti

279 Kč
223 Kč
Vinařova žena - 20%

Láska i zrada s chutí šampaňského Vinařství Maison Chauveau bylo pro Ines idylickým domovem, než do kraje Champagne dorazila německá armáda. Zdejší sklepení ovšem ukrývají bohatství v podobě proslulého sektu, jehož výrobu nemůže ohrozit ani válka.

romány
Ukázky

Vinařova žena

299 Kč
239 Kč
Černobíle - 20%
(1x)
S předsudky v mysli bojuje snad každý z nás, a tak i na první pohled nevinný, bezvýznamný incident může mít dalekosáhlé následky. Emin pohled na svět je ovlivněný temným stínem, který ji nutí reagovat zcela iracionálně.
romány
Ukázky

Černobíle

199 Kč
159 Kč
Dva v srdci - 20%
Lydia a Freddie. Freddie a Lydia. Jsou spolu víc než deset let a ona je přesvědčená, že jejich lásku nemůže nic zničit. Brzy ale zjistí, jak moc se plete…
romány
Ukázky

Dva v srdci

331 Kč
265 Kč
Kdo věří na zázraky - 20%
Gábina je docela obyčejná holka z malého města, studuje vysokou školu, má skvělého kluka a velké plány do budoucna. Co víc si přát? Jenomže život není vždycky růžový. Jednoho dne zjistí, že láska jejího života není vlastně tak dokonalá, jak si původně myslela.
romány
Ukázky

Kdo věří na zázraky

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 91 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 10 > >>