Nejprodávanější Kniha - červenec 2021
romantika

Z kopce do kopce - 11%
Co se stane s vaším životem, když doslova vyfuníte na kopec a potkáte HO? S nádherným výhledem, sadem (v němž zrovna se stéblem trávy v puse relaxuje srnka), soustavou polorozpadlých šop na dvoře a pálenicí ve včelíně…
romantika

Z kopce do kopce

268 Kč
238 Kč
Borůvky - 11%
Fejetony a povídky Barbary Nesvadbové poutavě, často sarkasticky, někdy s nadhledem, ale vždy s krystalickou upřímností vypráví o ženském světě.
romantika

Borůvky

224 Kč
199 Kč
Božský - 11%
Svérázná Britka a suchar z Bostonu: tak rozdílné povahy jako Pippa a Jensen aby pohledal. Ona je pro každou srandu, on se hroutí pod tíhou odpovědnosti.
romantika

Božský

358 Kč
318 Kč
Léto s Afroditou - 11%
(1x)
Čtyři generačně odlišné ženy z různých koutů světa, které se neznají a mají jedno společné: každá má problém se svými blízkými. Nezávisle na sobě ho řeší prázdninovým dobrodružstvím na řeckém ostrově Korfu.
romantika
Ukázky

Léto s Afroditou

313 Kč
278 Kč
Citová převaděčka - 11%
Román ze současnosti určený ženám všech generací. Kniha je příběhem mladé Lucie, která prožívá drásající vztah s Tadeášem. Pro mladíka je bohužel jen člověkem, u kterého si vždy hojí své citové rány i nezdary z okolního světa.
romantika

Citová převaděčka

206 Kč
183 Kč
Charakter mlčel a mluvilo tělo - 11%
Povídky o pocitech, zkušenostech a omylech ženy v nejlepším věku Již čtvrté vydání úspěšné knihy dvaceti osmi humorných příběhů psaných s ležérním nadhledem, jejichž tématem je láska a milostný život.
romantika

Charakter mlčel a mluvilo tělo

179 Kč
159 Kč
Já a on - 11%
(1x)
Příběh hlavních hrdinů – Lenky a Michala – je vystavený na obrazech z manželského života. Dny všední se prolínají s těmi hezčími a hřejivějšími a s nimi se proměňují i protagonisté...
romantika

Já a on

296 Kč
263 Kč
Pozlátko - 11%
Ema žije v luxusní vile, rozmazlovaná blahobytem, láskou a volností, o níž se jiné ženě ani nesní. Nic pro ni není nemožné ani nedostupné. Manžel by jí snesl i modré z nebe a synek Erik ji denně obdařuje roztomilým dětským úsměvem.
romantika

Pozlátko

296 Kč
263 Kč
Holčička, která spolkla mrak velký jako Eiffelova věž
Ve své nové knize věhlasný francouzský romanopisec, jehož romány si podmaňují srdce čtenářů na celém světě, líčí neuvěřitelný, fantaskní, hravý, ale především lidsky hluboký příběh matky, která se z lásky naučila létat.
romantika

Holčička, která spolkla mrak velký jako Eiffelova věž

44 Kč
Vášnivý sprosťák - 11%
Nic není lepšího než sex s ex… pokud se nezamiluješ.
romantika

Vášnivý sprosťák

331 Kč
294 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 81 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 > >>