Nejprodávanější audioknihy ke stažení - červenec 2021

Jáchymovští démoni
(2x)
Mladý rytíř Jiří Adam z Dobronína se stane písařem Královské komory a jeho úkolem je dohlížet na pořádek v Údolí svatého Jáchyma, kde se podařilo nalézt stříbro.
Ukázky

Jáchymovští démoni

249 Kč
Konec civilizace
(3x)
Neveselé podobenství o civilizaci, která se pokusila hrát si na Boha a přetvořit k obrazu svému nejen přírodu, ale i lidskou duši.
Ukázky

Konec civilizace

269 Kč
Nesmírný
(2x)

Oddělení Q znovu v pohotovosti. Šéfa oddělení Q Carla Morcka vyruší při obvyklém ranním šlofíku v práci telefon. Požádá ho o pomoc kolega z Bornholmu, ale Carl odmítne. O několik hodin později za to ponese následky...

Ukázky

Nesmírný

339 Kč
Petr Pan
(1x)

Klasická pohádka z pera skotského novináře, dramatika a spisovatele Jamese Matthewa Barrieho.

Všechny děti až na jedinou výjimku vyrostou. Tou výjimkou je Petr Pan. Nechtěl být nikdy dospělý, a proto zůstal navěky dítětem, aby si mohl pořád hrát.

Ukázky

Petr Pan

199 Kč
Marco
(3x)

Žádné zákoutí není dost temné… Jak se ztratit v ulicích Kodaně, aby vás nenašel nikdo z rodinného klanu ani policie? Patnáctiletý Marco utíká před svým strýcem, který by ho chtěl zmrzačit, aby jako žebrák víc „vydělával“.

Ukázky

Marco

299 Kč
Stín Otce
(1x)
V tomto románovém příběhu o svatém Josefovi z Nazaretu se autor ujímá nejen úžasného úkolu převyprávět život významného světce, nýbrž rekonstruuje i kulturní pozadí, ve kterém se světcův život odehrával.
Ukázky

Stín Otce

220 Kč
Podvolení
(8x)
Francie, rok 2022. V prezidentských volbách vítězí kandidát strany zvané Muslimské bratrství, které ostatní partaje podpoří, aby se prezidentkou nestala šéfka extrémně pravicové Národní fronty.
Ukázky

Podvolení

279 Kč
Dalajlamova kočka
(9x)
Dalajlamova kočka je zábavný a čtivý román. Tentokrát jako mluvené slovo.
Ukázky

Dalajlamova kočka

229 Kč
Dědečku, vyprávěj
(4x)
CD Dědečku, vyprávěj je určeno dětem od tří let, vypráví o světě etikety pohledem malého děvčátka a jejího trpělivého a laskavého dědečka.
Ukázky

Dědečku, vyprávěj

159 Kč
Doktor Proktor a vana času
(1x)
Nejlepší audio koupel všech dob!
Ukázky

Doktor Proktor a vana času

268 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 315 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 32 > >>