Nejprodávanější tituly - červenec 2021
česká

Záhada zlatodolu
(1x)
Zemský soud je roku 1318 zavalen žalobami. Skutečné i domnělé oběti válečných událostí se po narovnání mezi šlechtou a králem Janem Lucemburským domáhají odškodnění...
česká
Ukázky

Záhada zlatodolu

179 Kč
Zebra pod postelí
Taky si myslíte, že zebry nešplhají, snídají spíš trávu než nutelu a nemluví? Johoho jahaha. Zeptejte se Johanky a jejích kamarádů!
česká

Zebra pod postelí

239 Kč
Anča a Pepík 1.
(1x)
Když v roce 1989 vznikaly první příběhy myšek Anči a Pepíka, jistě málokdo předpokládal, že i po více než čtvrtstoletí se bude jednat o kultovní bestseller, který na české komiksové scéně téměř nenachází obdoby.
česká

Anča a Pepík 1.

341 Kč
Andělí vejce
(8x)
Román Petra Stančíka (Magnesia Litera 2015 za prózu) se odehrává v kulisách první poloviny 20. století
česká
Ukázky

Andělí vejce

242 Kč
Čtení o Bohumilu Hrabalovi
Čtení o Bohumilu Hrabalovi přináší kritickou reflexi autorova díla, která je reprezentována hlavně pracemi, jež se věnují obecnějším problémům literární poetiky.
česká

Čtení o Bohumilu Hrabalovi

188 Kč
Dešťová hůl - 44%
(10x)
Po úspěšných románech Selský baroko a Rybí krev završuje Jiří Hájíček svou volnou „venkovskou trilogii morálního neklidu“ Předešlé literární sondy obrácené do minulosti české vesnice následuje nyní román ze současnosti.
česká
Ukázky

Dešťová hůl

239 Kč
134 Kč
Éra nevinnosti
Naše země po listopadu 1989 prožila dynamický vývoj, který radikálně změnil její tvář. Kniha Éra nevinnosti. Česká politika 1989-1997 nabízí ucelené zachycení této zajímavé doby, jejíž někteří aktéři mnohdy utvářejí i dnešek.
česká
Ukázky

Éra nevinnosti

99 Kč
Chci tě svést
(3x)
Čtyřicetiletá Lucie se po rozvodu se svým manželem Zdeňkem cítí velmi zraněná a prožívá nejhorší chvíle svého života. Nerozumí si se svou pubertální dcerou Lindou, která je ve svých šestnácti letech skoro nezvladatelná, ...
česká
Ukázky

Chci tě svést

89 Kč
Jde sem lesem
Cesta lesem se stala pro malého chlapce Toníka napínavým dobrodružstvím a přinesla mu také seznámení s některými léčivými rostlinami...
česká

Jde sem lesem

269 Kč
Karel IV.
Druhý díl série popisující naše velikány tak, jak je neznáte. Čeká vás plno pikantních zajímavostí, vtipných komentářů a komiksových ilustrací. Průvodci vám budou rytíř a básník Smil Flaška z Pardubic a opat Jan Neplach.
česká

Karel IV.

179 Kč
Zobrazuji 951 - 960 z 1000 položek
<< < 1 .. 94 95 96 97 98 .. 100 > >>