Nejprodávanější e-knihy - červenec 2021
beletrie

Splátka růží - 20%
(1x)
Další případ legendárního bratra Cadfaela bude trnitější než růžové keře.
beletrie
Ukázky

Splátka růží

249 Kč
199 Kč
Steam - 20%
Steampunkový příběh z viktoriánské Anglie.
beletrie
Ukázky

Steam

199 Kč
159 Kč
Stínadla se bouří - 20%
Po několika měsících klidu jsou Stínadla opět v pohybu. Nečekaná zpráva o znovunalezeném ježkovi v kleci spustí smršť nových událostí, vontské hnutí ožije a schyluje se k volbě Velkého Vonta. Pro všechny z okolních čtvrtí tak začíná být ve Stínadlech opět nebezpečno. To nemůžou Rychlé šípy nechat bez povšimnutí a samy se pouštějí do pátrání po hlavolamu. Chtěly by totiž získat plánek létajícího kola, který je v něm ukrytý... Dobrodružství Rychlých šípů pokračuje! Druhý díl stínadelské trilogie.
beletrie
Ukázky

Stínadla se bouří

219 Kč
175 Kč
Stříbrná křídla - 20%
(1x)
Fayein bývalý manžel je ve vězení, její společnost Revenge se chystá vstoupit na americký trh a ona sama začíná nový život.
beletrie
Ukázky

Stříbrná křídla

339 Kč
271 Kč
Studie jedu - 20%
(2x)
Jelena se vyhnula popravě za vraždu, ale nebylo to zadarmo: stala se ochutnavačkou pokrmů Velitele Ixie. S každým soustem teď může dívka zemřít, a navíc už ji rádce Valek pro jistotu otrávil Motýlím prachem.
beletrie
Ukázky

Studie jedu

229 Kč
183 Kč
Svatba roku - 20%
Organizátorka společenských akcí Teresa stojí před nelehkým úkolem. Pokud nechce přijít o kariéru a pokud chce zachránit svého nezvedeného bratra, musí zorganizovat velkolepou svatbu, jejíž termín je však šibeniční.
beletrie
Ukázky

Svatba roku

69 Kč
55 Kč
Tajemství irské krásky - 20%
(1x)
Bylo to loučení… Tenkrát, když se s ní v tom zapadlém penzionu v Irsku setkal poprvé, loučil se s životem. To, co na něj čekalo, se totiž smrti podobalo! A Anna mu dala své porozumění, svou něhu, své tělo…
beletrie
Ukázky

Tajemství irské krásky

69 Kč
55 Kč
Tajemství lady Gwyn - 20%
(3x)
Major Joshua Wolfe, vnuk vévody z Armitage, se vrátil z napoleonských válek jako invalida. Protože jeho rodina neměla žádný majetek, je zaměstnán jako myslivec na panství Armitageů.
beletrie
Ukázky

Tajemství lady Gwyn

199 Kč
159 Kč
Ti druzí - 20%
(4x)

Mrazivý. Děsivý. Neodložitelný. Nový psychothriller autorky bestsellerů Kříďák a Jáma. Gabe se jednoho dne vracel autem domů z práce a v zácpě uvízl za starým autem. Jeho zadním oknem na něj vykoukla dívčí tvář.

beletrie
Ukázky

Ti druzí

279 Kč
223 Kč
To by se zvěrolékaři stát nemělo - 20%

Nahlédněte do kouzelného a nezapomenutelného světa Jamese Herriota, nejoblíbenějšího veterináře na světě, a jeho zvěřince vtipných, hřejivých, ale někdy i smutných zvířecích pacientů.

beletrie
Ukázky

To by se zvěrolékaři stát nemělo

258 Kč
206 Kč
Zobrazuji 961 - 970 z 1000 položek
<< < 1 .. 95 96 97 98 99 100 > >>