Nejprodávanější Kniha - srpen 2021
historické romány

Letní host - 51%
Během horkého léta 1888 přijíždí rodina Čechovova strávit léto do svěží krajiny východní Ukrajiny. V sídle rodiny Lintvarjovovy se setkává mladý Anton Pavlovič s lékařkou Zinaidou.
historické romány
Ukázky

Letní host

303 Kč
148 Kč
Pekelný oheň - 11%
Mladý britský extrémista popraví na syrsko-irácké hranici rukojmí. Sleduje ho při tom maskovaná osoba, která si říká chalifa. Militanti unesou v Nigérii Britského vysokého komisaře pro lidská práva.
historické romány
Ukázky

Pekelný oheň

359 Kč
319 Kč
Vánoční případ c. k. policejního komisaře Pobudy - 11%
(1x)
Rok 1896 nebyl zrovna tím nešťastnějším. František Xaver Pobuda řeší zapeklité případy.
historické romány

Vánoční případ c. k. policejního komisaře Pobudy

314 Kč
279 Kč
Zkrotit vlka - 11%
Během kruté zimy roku 1599 přijíždí do Prahy mladý učenec Christian Stern, aby zkusil své štěstí na dvoře výstředního císaře Rudolfa II. Hned první noc v opilosti zabloudí do Zlaté uličky a narazí tam na tělo mladé ženy...
historické romány

Zkrotit vlka

269 Kč
239 Kč
Já, Claudius - 6%
Robert Graves čerpá z děl římských historiků – Plutarcha, Suetonia a Tacita – a s pochopením, soucitem, bravurou, erudicí, spisovatelským umem i přiměřenou dávkou literární licence vykresluje císaře, jehož okolí považovalo za hlupáka, jako prohnaného
historické romány
Ukázky

Já, Claudius

338 Kč
318 Kč
Jan Lucemburský II - Roky před úsvitem - 11%
Jan Lucemburský si už jako pětadvacetiletý vysloužil nevlídnou přezdívku „král cizinec“. České království bylo bez krále, který vyhledával dobrodružství ve vzdálených cizích zemích.
historické romány

Jan Lucemburský II - Roky před úsvitem

449 Kč
399 Kč
Foucaultovo kyvadlo - 6%
(4x)

Obsáhlý román, jehož deset oddílů nese názvy kabalistických sefir, je napínavým příběhem odhalování rozsáhlého spiknutí, osnovaného po dvě tisíciletí nejrůznějšími tajnými společnostmi.

historické romány

Foucaultovo kyvadlo

585 Kč
550 Kč
Jan Lucemburský - Království na prodej - 11%
Království na prodej zachycuje bouřlivé období Českého království, kdy Přemyslovce na trůně střídali Lucemburkové, jejichž hvězda díky císaři Jindřichu VII. právě vycházela.
historické romány

Jan Lucemburský - Království na prodej

449 Kč
399 Kč
Mefistův rukopis
Renomovaný autor historických románů ve své nové knize, zasazené do skutečných historických reálií, rozehrává strhující příběh o pátrání po tajemné knize, inspirovaný osudem proslulého rukopisu, který dodnes nebyl rozluštěn.
historické romány

Mefistův rukopis

89 Kč
Mysterium Michelangelo - 11%
(1x)
Historický životní příběh renezančního Mistra plný díla, intrik i pikantností. Poutavé čtení nejen pro poučení, ale i pro zábavu s bohatě ilustrovanou fotogalerií.
historické romány

Mysterium Michelangelo

179 Kč
159 Kč
Zobrazuji 111 - 120 z 123 položek
<< < 1 .. 10 11 12 13 > >>