Nejprodávanější tituly - srpen 2021
romány

Nelituju ničeho
(2x)

Od bestsellerové autorky knih Bez naděje a Námi to končí Morgan si nepřeje nic jiného, než aby její šestnáctiletá dcera Clara neopakovala tytéž chyby, kterých se v mládí dopustila ona sama.

romány

Nelituju ničeho

314 Kč
Neodolatelný ničema
(2x)
Lady Daphne Swiftová vždy obdivovala své dva bratry, kteří hrdě sloužili koruně.
romány

Neodolatelný ničema

269 Kč
Poslední dny v záři
"Tehdy byla válka, v pořadí ta druhá světová. Než si to Daniel uvědomil, ocitl se za nepřátelskou linií daleko od míst, které nazýval domovem. A zdálo se, že válka je tak daleko …
romány
Ukázky

Poslední dny v záři

404 Kč
Přiznání
(1x)
Láska Tessy a Hardina je osudová a jeden bez druhého nemůže být, ale nespálila se Tessa už příliš?
romány

Přiznání

359 Kč
Psí slib
Všichni psi jednou přijdou do nebe. Nejinak je tomu i s Baileym, který se zde po několika prožitých životech plných dobrodružství setkává s milovaným páníčkem Ethanem.
romány

Psí slib

269 Kč
Růže a čokoláda
(2x)
Vášeň pro čokoládu a tajemství Růžové vily. Co mají společného? Anna Keplerová právě v Drážďanech otevřela už druhou čokoládovnu a vydělané peníze investuje do opravy vily, kterou po změně poměrů vrátili jejímu dědečkovi.
romány
Ukázky

Růže a čokoláda

259 Kč
Řeka bohů
Nevídaná nádhera starověkého Egypta, země faraonů vybudované na zlatě a hynoucí chamtivými intrikami mocných, ožije díky barvitému vyprávění mimořádně talentovaného otroka Taita.
romány

Řeka bohů

404 Kč
Řetízek slz
Anna Langová, padesátiletá Němka, při návštěvě banky zjistí, že jí přišly na účet čtyři tisíce euro. Peníze poukázal jakýsi Abu Usama, kterého nezná, takže neví, zda jí peníze patří.
romány
Ukázky

Řetízek slz

179 Kč
Srdcová dáma
Proč zrovna u nás? Proč se ta díra objevila zrovna tady? Vypadá to, že se v ní hromadí všechno zlo. Je to snad trest za naše hříchy? Jsme horší než ostatní, víc krademe a podvádíme?
romány

Srdcová dáma

231 Kč
Stříbrná zátoka
Lisa McCullenová se nikdy nedokázala odpoutat od minulosti. Ale nedotčené pláže a uzavřená komunita obyvatel australského přímořského městečka jí nabízí svobodu a bezpečí, po nichž tolik touží – když už ne pro sebe, tak pro svou desetiletou dcerku.
romány

Stříbrná zátoka

341 Kč
Zobrazuji 121 - 130 z 158 položek
<< < 1 .. 11 12 13 14 15 16 > >>