Nejprodávanější tituly - srpen 2021
kočky

Co nám říká kočka? - Kočičí řeč pro dvounožce
Jak se snadno naučit „kočičí“ řeči! Naše sametové tlapky mají k vyjadřování spoustu možností. Vedle předení, mňoukání a prskání využívají i svou rozmanitou tělesnou řeč, když nám chtějí něco sdělit. Odhalte tajemství kočičí řeči..
kočky

Co nám říká kočka? - Kočičí řeč pro dvounožce

143 Kč
Úžasná dobrodružství zvědavé Zeldy - 66%
(1x)
„Zvědavost je mnohem víc než jen touha objevovat. Je to životní styl, je to výsada. Zvědavost znamená celé hodiny sledovat mouchu na zdi, skočit do šuplíku s ponožkami těsně předtím, než se zavře, nebo jít a znovu si přičichnout si ke stínítku lampy…
kočky

Úžasná dobrodružství zvědavé Zeldy

260 Kč
89 Kč
Inteligentní hry pro vaši kočku
Knížka o tom, jak procvičovat inteligenci vaší ušlechtilé spolubydlící. Jak se kočky učí, co dovedou, proč si tak rády hrají? A je pravda, že se kočky nedají vycvičit? Kniha plná informací pomůže protáhnout mysl i končetiny vám oběma.
kočky

Inteligentní hry pro vaši kočku

224 Kč
Inteligentní kočka
Kočky jsou nezávislá zvířata se zvláštními povahovými rysy. Mohou být hravé i odměřené, komunikují s námi, ale svým specifickým způsobem a často je jasné, že nestojí o naši společnost.
kočky

Inteligentní kočka

269 Kč
Kočkám chutná kaviár
Autoři vás znovu zavedou do malé jihočeské vísky Poněšice, kde žijí se svými kočkami, a kromě toho, že nahlédnete do jejich soukromí, najdete ve vyprávění plném humoru vedle lidských receptů i recepty ryze kočičí.
kočky

Kočkám chutná kaviár

198 Kč
Domácí zvěrolékař
Tato ojedinělá publikace je určena všem majitelům psů a koček, kteří se zajímají o zdravotní stav svého miláčka.
kočky
Ukázky

Domácí zvěrolékař

186 Kč