Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - srpen 2021
botanika

Naslouchání mechu
Robin Wall Kimmererová vypráví příběhy mechů z pohledu vědy i tradiční moudrosti domorodých národů. Autorka poutavě spojuje vědecké poznatky s osobními postřehy a dává možnost nahlédnout do elegantně jednoduchého života mechorostů.
botanika
Ukázky

Naslouchání mechu

232 Kč
Rozchod s bohem - 11%
V tomto svižném uvedení do moderního ateismu nám jeden z nejvýznamnějších vědců dneška vysvětluje, proč bychom neměli věřit v boha. Argumenty, které rozvíjel v dosavadní práci, představuje ve své nejnovější knize stručně, přehledně a působivě.
botanika
Ukázky

Rozchod s bohem

268 Kč
238 Kč
Mech - Z lesa do zahrady: průvodce skrytým světem mechu - 11%
Objevte magický svět mechu. Mech je všude kolem nás. Nejčastěji ho vídáme na vlhkých a stinných místech, můžeme ho najít ale i na těch nejneočekávanějších a nejodlehlejších místech od pouští až po Antarktidu.
botanika
Ukázky

Mech - Z lesa do zahrady: průvodce skrytým světem mechu

251 Kč
223 Kč
Smrtící rostliny - 11%
Nádherně zpracované a fascinujícím způsobem prezentované přírodní dějiny těch nejjedovatějších rostlin světa, které čtenáře vtáhnou do tajů neobyčejně rafinovaných strategií pro přežití a také poutavě osvětlí, jaký vliv mají tyto rostliny na člověka.
botanika

Smrtící rostliny

674 Kč
599 Kč
Jak pěstovat outdoor
Třetí vydání oblíbené knížky o pěstování konopí v podmínkách mírného pásma vám přináší aktualizované informace, které vám pomohou opakovaně docílit kvalitní a bohaté sklizně. Kniha je určena především domácím pěstitelům.
botanika

Jak pěstovat outdoor

252 Kč
Divočina v zahradě - 11%
Divokou přírodu máme přímo pod nosem - v zahradách a parcích, v mezerách v chodníku a v zemi pod svýma nohama. Dave Goulson nahlíží do kompostu, vrtá se v hlíně a noří se do zahradního jezírka.
botanika
Ukázky

Divočina v zahradě

358 Kč
318 Kč
Evoluce všeho - 11%
(3x)
Svět, jak podrobně dokládá Ridley, je prostoupen nikým neplánovanou a neřízenou evolucí, která je zdrojem a motorem všeho důležitého nejen v přírodě, ale i ve společnosti; nové věci vznikají spontánně, v drobných a postupných přírůstcích.
botanika

Evoluce všeho

359 Kč
319 Kč
Biologie rostlin - 15%
Text je rozdělen do kapitol: Stavba rostlinné buňky, Stavba a funkce rostlinných orgánů, Systém a evoluce rostlin, Systém a evoluce hub. Nechybí ani problematika geneticky modifikovaných rostlin. Názornost zvyšují obrázky, grafy a tabulky.
botanika

Biologie rostlin

243 Kč
207 Kč
Evoluční fytoterapie - 11%
Tato průkopnická kniha zkoumá spojení klinického bylinářství, ajurvédy, lékařské astrologie, spagyrické alchymie a lékařských a esoterických tradic z celého světa do skutečně holistického systému rostlinné medicíny.
botanika

Evoluční fytoterapie

629 Kč
559 Kč
Lípy – vlídné i majestátní - 30%
Kniha Lípy – vlídné i majestátní představuje prostřednictvím příběhů a fotografií 85 pozoruhodných stromů s vůní domova, které odedávna rostou na mnoha místech naší země.
botanika
Ukázky

Lípy – vlídné i majestátní

448 Kč
314 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 27 položek
1 2 3 > >>