Nejprodávanější hudba - srpen 2021
pop

Mojich osemdesiat
Vo februári 2020 sa veľká ikona slovenskej kultúry Milan Lasica dožil významného životného jubilea 80 rokov. Vo vydavateľstve Opus vychádza pri tejto príležitosti hudobný 4CD komplet.
pop

Mojich osemdesiat

575 Kč
Sami
První album Kateřiny Marie Tiché je autorsky, interpretačně i produkčně pozoruhodným počinem.
pop

Sami

386 Kč
60s Hits
Kompilace „Ultimate 60s“ přináší na 5CD rovných 100 skladeb z hudebně přelomové šesté dekády minulého století a obsahuje mnoho dnes naprosto zásadních skladeb historie populární hudby.
pop

60s Hits

143 Kč
Happier Than Ever
Billie Eilish je světová megastar, nejmladší umělkyně, která složila a nazpívala titulní píseň k Jamesi Bondovi, a také několikanásobná držitelka GRAMMY® Awards. Název jejího druhého alba je Happier Than Ever a fanoušci na něm uslyší 16 písní.
pop

Happier Than Ever

1 061 Kč
Music - Songs From And Inspired By The Motion Picture
Deska zpěvačky zároveň funguje jako hudební doprovod k filmu Music. Základní scénář snímku sepsala sama protagonistka už v roce 2007, dotvořit ho do finální podoby jí v roce 2021 pomohl spisovatel a ilustrátor Dallas Clayton.
pop

Music - Songs From And Inspired By The Motion Picture

521 Kč
Dead Man
Reedice soundtracku k filmu Mrtvý muž z roku 1996 s Johnny Deppem od kultovního režiséra Jima Jarmusche.
pop

Dead Man

359 Kč
Nejzpívanější české písničky
Nejzpívanější písničky u nás, které znají všechny generace posluchačů. Již první tóny a slova každé z vybraných skladeb nás přesvědčí, že jde o ty nejznámější a nejoblíbenější písně, které se hrají a zpívají při každé příležitosti.
pop

Nejzpívanější české písničky

267 Kč
Září
Reedice LP alba mnohohlavého orchestru Zvíře jménem Podzim. S prvním eponymním albem ji spojují české texty a rukopis rostoucího talentu Jakuba Königa, hudebně je ovšem daleko pestřejší.
pop

Září

449 Kč
100 let s českou písničkou
Připomeňme si 100 let republiky písničkou!
pop

100 let s českou písničkou

374 Kč
A Star Is Born
A Star Is Born je americké romantické drama kombinované s muzikálem. V hlavní roli se objevuje držitel nominace na Oscara Bradley Cooper, pro kterého je film rovněž režijním debutem, a Stefani Germanotta, která je známější pod pseudonymem Lady Gaga.
pop

A Star Is Born

287 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 15 položek
1 2 > >>