Nejprodávanější Kniha - srpen 2021
Předškolní výuka

1000 anglických slovíček - 11%
Tato obrázková knížka naučí vaše děti nejpoužívanější anglická slova nejen díky tematicky řazeným ilustracím, ale také díky přehlednosti a milé hravosti. Na každé stránce najdete množství věcí a činností, které pomohou dětem rozšířit slovní zásobu.
Předškolní výuka

1000 anglických slovíček

179 Kč
159 Kč
Rok stromů - 11%
Kniha je dělena do deseti celků podle deseti školních měsíců a podle deseti stromů. Jednotlivé stromy jsou v knize rozpracovány do témat tak, aby vždy naplnily všechny oblasti RVP.
Předškolní výuka

Rok stromů

179 Kč
159 Kč
Moje první angličtina 3-4 ROKY samolepky - 11%
Moje první Angličtina 3-4 roky. Zábavné a kreativní úkoly a aktivity. Výukové materiály pro začátečníky. Rady a nápady pro rodiče. Ideální materiál, který doplňuje a usnadňuje první krůčky při osvojování tohoto jazyka.
Předškolní výuka

Moje první angličtina 3-4 ROKY samolepky

107 Kč
95 Kč
Šimonovy pracovní listy 1 - 11%
Pracovní listy jsou určeny pro děti od 3 let až po žáky prvních tříd. Mají zpestřit práci dětí a pomoci jim při osvojování základních vědomostí a dovedností.
Předškolní výuka

Šimonovy pracovní listy 1

134 Kč
119 Kč
Čtu a vím o čem - 11%
Autorka úspěšného titulu Víš, co čteš? připravila nový soubor krátkých a zábavných povídek, které jsou doprovázeny množstvím různých úkolů a otázek připomínajících motivy z pročteného textu.
Předškolní výuka

Čtu a vím o čem

143 Kč
127 Kč
Všestranná příprava do školy - 11%
Všestranná příprava do školy je nepostradatelným pomocníkem pro budoucí prvňáčky, než zasednou do školních lavic.
Předškolní výuka
Ukázky

Všestranná příprava do školy

359 Kč
319 Kč
Učíme se protiklady - 11%
Již od věku dvou let začínají děti chápat jednoduché protiklady, ne vždy se v nich ale dokáží zorientovat a přiřadit k sobě správné (opozitní) dvojice a na základě toho pak pojmy i dobře užívat v běžném projevu.
Předškolní výuka

Učíme se protiklady

167 Kč
148 Kč
Pohyb s říkadly pro nejmenší - 11%
Již v prenatálním období můžeme u dětí pozorovat pohybové aktivity, které se po narození dále rozvíjejí. Přinášíme vám proto knihu plnou námětů, říkanek a praktických ukázek, jak vést své ratolesti zajímavou formou k pohybu již od útlého věku.
Předškolní výuka

Pohyb s říkadly pro nejmenší

224 Kč
199 Kč
Malovánky s Oskarem
Ještě předtím, než se děti naučí psát, měly by se seznámit s tužkou a jejím správným držením. Mají za úkol si uvolnit ruku a naučit se cíleně zanechat na papíře stopy v podobě směrových čar, vlnovek nebo kroužků.
Předškolní výuka

Malovánky s Oskarem

44 Kč
Povídánky s Oskarem
Tento logopedický sešit slouží k nenásilnému procvičování výslovnosti problematických hlásek. Aby byly děti s opožděným vývojem řeči nebo s chybnou výslovností k této činnosti dobře motivovány, provází je celým pracovním sešitem kocourek Oskar.
Předškolní výuka

Povídánky s Oskarem

44 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 50 položek
1 2 3 .. 5 > >>