Nejprodávanější e-knihy - srpen 2021
romantika

Sněhulčiny Vánoce - 20%

Letošní svátky budou šťastné a zamilované. Tlapku na to! Sněhulka tráví první Vánoce v penzionu, který patří slečně Tilly. S provozem jí pomáhá Emily, jejímž snem je otevřít si pekárnu. Emily Sněhulku zbožňuje, ale z nového návštěvníka, Tillyina synovce Lukase, už tak nadšená není.

romantika
Ukázky

Sněhulčiny Vánoce

249 Kč
199 Kč
Snoubenkou na chvíli - 20%
Jeden starý řecký milionář se rozhodl, že pro všechny své vnučky sežene ideálního manžela, a bylo to jako zákon. Jenže v případě Vivi vlastně ani tak moc nešlo o to, aby pro ni získal ideálního muže. Šlo o to, aby Raffaele trpěl.
romantika
Ukázky

Snoubenkou na chvíli

69 Kč
55 Kč
Svatba po sicilsku - 20%
Sehrát roli snoubenky panovačného miliardáře Danteho Moncady na jedné společensky velmi významné svatbě je na hony vzdálené skromnému životu, který Aislin vede. Avšak pro záchranu nemocného synovce udělá cokoliv.
romantika
Ukázky

Svatba po sicilsku

69 Kč
55 Kč
Svatba roku - 20%
Organizátorka společenských akcí Teresa stojí před nelehkým úkolem. Pokud nechce přijít o kariéru a pokud chce zachránit svého nezvedeného bratra, musí zorganizovat velkolepou svatbu, jejíž termín je však šibeniční.
romantika
Ukázky

Svatba roku

69 Kč
55 Kč
Svázaná přísahou - 20%
(1x)
Isabella má čtyřiadvacet hodin na to, aby se vdala, jinak přijde o své dědictví po otci!
romantika
Ukázky

Svázaná přísahou

69 Kč
55 Kč
Španělovo vykoupení - 20%
(1x)
Když se španělský magnát Javier Casillas dozví, že vášnivá noc, kterou před dvěma měsíci strávil s baletkou Sophií, nezůstala bez následků, je neoblomný a trvá na svatbě!
romantika
Ukázky

Španělovo vykoupení

69 Kč
55 Kč
Tajemství loňských Vánoc - 20%
Hledal tu ženu, nebo ji už nikdy v životě nechtěl vidět? Když Gabe po roce znovu Abby uviděl, všechno zase ožilo. Ta touha, ten chtíč, ta vášeň… Ta nenávist! Protože Abby ho před rokem zradila tak jak doposud nikdo. A on jí zradu neodpustil.
romantika
Ukázky

Tajemství loňských Vánoc

69 Kč
55 Kč
Tajná komnata - 20%
Jsou jako oheň a voda. Mocný a sebejistý šejk Zane a zakřiknutá vědkyně Cat. Největší problémy však ona sama i mocný vládce nosí v sobě. Podaří se jim je překonat, až když zjistí, že jsou si bližší, než by se zdálo. A že je spojuje víc než vášeň…
romantika
Ukázky

Tajná komnata

69 Kč
55 Kč
Únos na karibský ostrov - 20%
(1x)
Chloe nastoupí do baletní společnosti bratrů Casillasových jako kostymérka. Po letech se opět setkává s Louisem a ke svému překvapení zjišťuje, že ho i po čase odloučení miluje stejně, jako když jí bylo sedmnáct.
romantika
Ukázky

Únos na karibský ostrov

69 Kč
55 Kč
Utajená tvář tisíce a jedné noci - 20%
(1x)
Nález starých fotografií, zachycujících její matku s arabským ženichem, Esther šokuje.
romantika
Ukázky

Utajená tvář tisíce a jedné noci

280 Kč
224 Kč
Zobrazuji 221 - 230 z 263 položek
<< < 1 .. 21 22 23 24 25 .. 27 > >>