Nejprodávanější e-knihy - srpen 2021
historické osobnosti

Můj život a Adolf Loos - 20%
Ve svých velmi osobních vzpomínkách vykresluje Elsie Altmann-Loos s jemnými nuancemi obraz Adolfa Loose, jak ho poznala v soukromí, ale i obraz celé epochy… Vídeň, Paříž a Côte d’Azur jsou zastávky na jejich společné cestě.....
historické osobnosti
Ukázky

Můj život a Adolf Loos

249 Kč
199 Kč
Dokonalý soudruh Kim Čong-un - 20%
Zkušená americká novinářka Anna Fifield předkládá jedinečný a brilantní vhled do nejbizarnějšího a nejuzavřenějšího politického režimu na světě.
historické osobnosti
Ukázky

Dokonalý soudruh Kim Čong-un

279 Kč
223 Kč
Generál Karel Kutlvašr - 20%
Vzpomínky na Pražské povstání sepsal jeho vojenský velitel generál Karel Kutlvašr na sklonku svého věznění v roce 1960. Tou dobou už měl za sebou více než jedenáct let nespravedlivého žaláře.
historické osobnosti
Ukázky

Generál Karel Kutlvašr

Pavel Švec (ed.)
149 Kč
119 Kč
Jakub Krčín z Jelčan - 20%
(1x)
Jakub Krčín z Jelčan proslul jako architekt rybniční sítě na Třeboňsku. Ve službách Rožmberků vybudoval některé z nejproslulejších a dodnes obdivovaných rybníků: Svět, a zejména největší z nich, Rožmberk.
historické osobnosti
Ukázky

Jakub Krčín z Jelčan

249 Kč
199 Kč
Mussolini - 20%
(1x)
Britský historik Christopher Hibbert vykresluje rozporuplnou osobnost italského fašistického vůdce Benita Mussoliniho s mimořádnou pečlivostí, zároveň čtivě a poučeně, jak je ostatně jeho zvykem.
historické osobnosti
Ukázky

Mussolini

248 Kč
198 Kč
Úspěšné ženy ve stínu slavných mužů - 20%
Kniha nabízí vyprávění o vědeckém i osobním životě několika výzkumnic, o jejich odvaze, trpělivosti, nelehkých rozhodnutích i úspěších jejich snažení.
historické osobnosti
Ukázky

Úspěšné ženy ve stínu slavných mužů

110 Kč
88 Kč
Velké aféry a skandály evropských panovnických dvorů - 20%
Panovnické rody od nepaměti provázely skandály, které se někdy dařilo před veřejností ututlat, nebo vyšly najevo až dlouho poté, co se odehrály. Mnohé z nich jsou ale dosud neobjasněné, což historiky neustále nutí k bádání a touze po vyřešení pikantností mocných. Ve čtrnácti příbězích se autor snaží poodhalit dosud skrytá zákoutí, domýšlet drobné nuance a pátrat pro příčinách a úmyslech historických osobností.
historické osobnosti
Ukázky

Velké aféry a skandály evropských panovnických dvorů

179 Kč
143 Kč
Hořké konce vyzvědačů - 20%

Strhující příběhy ze zákulisí tajných služeb Další kniha renomovaného publicisty Karla Pacnera, jež vychází z dosud utajených materiálů archivu tajných služeb, pojednává o skutečných špionech a jejich úloze v dramatickém 20. století až po současnost, která není dramatická o nic méně.

historické osobnosti
Ukázky

Hořké konce vyzvědačů

249 Kč
199 Kč
Jan Masaryk - Tajemství života a smrti - 20%
Jan Masaryk, československý diplomat, politik a syn prvního československého prezidenta T. G. Masaryka, byl 10. března 1948 nalezen mrtev pod oknem svého bytu v Černínském paláci. Podle některých šlo o politickou vraždu, podle jiných Jan Masaryk skočil sám.
historické osobnosti
Ukázky

Jan Masaryk - Tajemství života a smrti

189 Kč
151 Kč
Kafka - Roky poznání - 20%
Třetí, závěrečný svazek monumentální Kafkovy biografie „Roky poznání“ zachycuje poslední necelé desetiletí Kafkova života, od roku 1916 do smrti v roce 1924.
historické osobnosti
Ukázky

Kafka - Roky poznání

248 Kč
198 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 34 položek
<< < 1 2 3 4 > >>