Nejprodávanější tituly - srpen 2021
svět

Jací jsou? - Češi - 11%
Nový zábavný průvodce popisuje českou povahu, tradice a životní styl. My všichni samozřejmě víme, čím žijeme, co máme rádi a čemu věříme. V knize ale zjistíte, jak nás vidí ve světě, a to není totéž.
svět

Jací jsou? - Češi

134 Kč
119 Kč
Jací jsou? - Němci - 11%
Zábavný průvodce německou povahou je tady! Popisuje odlehčenou čtivou formou, jací Němci skutečně jsou. Dozvíte se, proč jsou hrdí na svou výkonnost, organizaci, disciplínu a preciznost, jaký mají smysl pro humor, ale také jak funguje rodina.
svět

Jací jsou? - Němci

134 Kč
119 Kč
Polsko - Inspirace na cesty - 11%
Nové vydání průvodce Polskem představuje nejatraktivnější lokality. Navštivte vybraná památná místa, královská města, městečka, hrady, poznejte místní přírodu a ochutnejte zdejší speciality. Vydejte se po stopách Chopina, Koperníka nebo Schindlera...
svět

Polsko - Inspirace na cesty

233 Kč
207 Kč
Už nikdy pěšky po Arménii a Gruzii - 11%
(1x)
Po dvojici bestsellerů přichází princ Ládík s další knihou – tentokrát o cestě do Arménie, Gruzie a Náhorního Karabachu.
svět

Už nikdy pěšky po Arménii a Gruzii

359 Kč
319 Kč
Jací jsou? - Řekové - 11%
Zábavný průvodce řeckou povahou představuje Řeky ze všech stran. Dozvíte se, co je pro ně důležité, čím žijí, jak funguje řecká rodina i společnost. Rozdvojená osobnost Řeků fascinuje historiky už celá staletí.
svět

Jací jsou? - Řekové

134 Kč
119 Kč
Kolem Česka za 66 dní - 11%
Tomáš Lachman (*1956) se vyučil elektrikářem ve Škodovce, poté absolvoval Střední průmyslovou školu v Plzni, kde se nakonec usadil. Povoláním projektant a elektrikář, od roku 1997 jako podnikatel na volné noze.
svět

Kolem Česka za 66 dní

224 Kč
199 Kč
Ottův atlas Na elektrokolech po Čechách
První publikace svého druhu na českém trhu vznikla následkem stále rostoucí obliby e-kol u českých cykloturistů a tím i jejich poptávky po titulu, který by se zaměřil na toto rychle se rozvíjející odvětví cyklistiky. E-kola boří hranice....
svět
Ukázky

Ottův atlas Na elektrokolech po Čechách

179 Kč
Tajemství plzeňských vod
Kniha o plzeňských řekách, potocích, studánkách, rybnících a nádržích volně navazuje na předchozí dílo Jana Hajšmana Tajemství plzeňských kopců. Kniha představí jejich historii i současnost, stavby na jejich březích, události, které se tam staly.
svět
Ukázky

Tajemství plzeňských vod

179 Kč
Znovu Provence - 20%
Třetí část volné trilogie vonící levandulí a chutnající po těch nevybranějších lahůdkách a nejlepším víně. Znovu Provence zavádí čtenáře opět do slunné Provence mezi vinice, lány levandule, dubové lesíky a olivovníkové sady na jihu Francie.
svět
Ukázky

Znovu Provence

199 Kč
159 Kč
Svatí na Karlově mostě - 20%
Projděte se s námi po Karlově mostě a nechte si povídat o svatých, kteří na vás mlčky shlížejí ze svých kamenných podstavců. V unikátní publikaci "Svatí na Karlově mostě" Jiří Glet sesbíral příběhy vzniku jednotlivých soch i životů svatých.
svět
Ukázky

Svatí na Karlově mostě

89 Kč
71 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 78 položek
<< < 1 2 3 4 .. 8 > >>