Nejprodávanější tituly - srpen 2021
osobní rozvoj

Rétorika - 20%
Publikace přibližuje význam jazykové komunikace jak z hlediska běžného dorozumívání mezi lidmi, tak z hlediska správné mluvy odborné.
osobní rozvoj
Ukázky

Rétorika

254 Kč
203 Kč
Jak drahé je zdarma? - 11%
(3x)
Autor této vysoce ceněné knihy vám na konkrétních, překvapivých příkladech, které jsou podloženy jeho výzkumy, předvede, jak se rozhodovat lépe – a jak už nikdy nesednout marketingu na vějičku.
osobní rozvoj

Jak drahé je zdarma?

287 Kč
255 Kč
Vedení a řízení lidských zdrojů - 20%
Vést, nebo řídit? To je otázka, kterou si často klade mnoho vedoucích pracovníků. Řídit můžete například auto či jiný dopravní prostředek. Lidi byste však měli především vést. A to je hlavním tématem knihy, kterou právě držíte v ruce.
osobní rozvoj
Ukázky

Vedení a řízení lidských zdrojů

144 Kč
115 Kč
Jistou cestou k bohatství - 11%
(1x)
Myšlenky, které máme dnes, určují naši budoucnost.
osobní rozvoj

Jistou cestou k bohatství

144 Kč
128 Kč
Tvořivost - 20%
Kreativita neboli tvořivost je nejvlastnějším projevem života. Vždyť tvořivě lze přistoupit k řešení jakékoli otázky. Kreativní myšlení je předpokladem originálních nápadů.
osobní rozvoj
Ukázky

Tvořivost

152 Kč
122 Kč
Energie pro všechny buňky - 11%
(2x)
Vitální program pro tělo, duši a ducha je podtitul knihy, která patří v Německu mezi nejuznávanější publikace o životním stylu za poslední léta.
osobní rozvoj

Energie pro všechny buňky

206 Kč
183 Kč
Jak žít s neurózou - 20%
(1x)
Čtvrté rozšířené vydání úspěšné knížky, která informuje o tom, jaké jsou příčiny a příznaky neurotických poruch a jak se tyto poruchy léčí a jak neurózám předcházet.
osobní rozvoj
Ukázky

Jak žít s neurózou

95 Kč
76 Kč
Moderní body image - 20%
Máte zájem o zdravý a kvalitní způsob života? Jste odhodláni aktivně se podílet na zdokonalování vlastního těla? Moderní body image Vás naučí vnímat své tělo, zdůraznit přednosti, potlačit nedostatky. Zjistíte, jak pečovat o zdraví a vzhled.
osobní rozvoj
Ukázky

Moderní body image

149 Kč
119 Kč
Péče o pleť a vlasy - 20%
Kosmetika nás láká odnepaměti. Je nejen součástí osobní hygieny každého z nás, ale děláme si jí radost sami sobě i svým blízkým. Správné používání kosmetických přípravků je však do určité míry umění.
osobní rozvoj
Ukázky

Péče o pleť a vlasy

161 Kč
129 Kč
Zobrazuji 401 - 410 z 409 položek
<< < 1 .. 39 40 41