Nejprodávanější e-knihy - srpen 2021
neobyčejné osudy

Nejsem žádná lvice - 20%
(1x)

První podrobné, upřímné a ucelené vyprávění legendární televizní hlasatelky Kamily Moučkové.

neobyčejné osudy
Ukázky

Nejsem žádná lvice

98 Kč
78 Kč
Nikdy se nevzdávej! - 20%
Inspirativní životní příběh stoletého Bena Ferencze, vyšetřovatele nacistických válečných zločinů, známého jako „žalobce zla“.
neobyčejné osudy
Ukázky

Nikdy se nevzdávej!

189 Kč
151 Kč
Očima mladého aktivisty - 20%
Chodíte na demonstrace? Nebo je naopak sledujete v televizi a nechápete, o co těm lidem jde? A mluvili jste někdy s jejich účastníky? Kniha psaná z pohledu jednoho takového aktivisty vám připomene malé i velké protivládní demonstrace posledních let, protesty proti českému prezidentovi, ale i proti nedemokratickým režimům v Rusku a Číně.
neobyčejné osudy
Ukázky

Očima mladého aktivisty

229 Kč
183 Kč
Velká sestra, malá sestra, rudá sestra - 20%
Kniha se zabývá ojedinělým osudem tří sester, které se zapsaly do historie Číny 20. století. Nejstarší Aj-ling (1889–1973) se provdala za H. H. Kchunga (1880–1967), který byl ministrem průmyslu, krátce i předsedou vlády Čínské republiky a rovněž guvernérem Čínské centrály banky.
neobyčejné osudy
Ukázky

Velká sestra, malá sestra, rudá sestra

349 Kč
279 Kč
Z deprese ke štěstí - 20%
(1x)
Nichu po splnění snu čeká spousta nepříjemných zkušeností. Z optimistické holky, které vždycky všechno vycházelo, se ve 25 letech stává máma v depresích. V otevřeném příběhu sdílí nejen svou honbu za úspěchem a následný proces vyhoření, ale také pozdější podlehnutí černým myšlenkám a depresi.
neobyčejné osudy
Ukázky

Z deprese ke štěstí

209 Kč
167 Kč
Zápisky odstřelovače - 20%
(3x)
Když Vasilij Zajcev dorazil v říjnu roku 1942 do Stalingradu, průměrná životnost sovětského vojáka zde nepřekračovala 24 hodin. Tato statistika se však v průběhu bitvy postupně zlepšovala, mimo jiné zásluhou skupinky odhodlaných odstřelovačů – a Vasilij Zajcev se měl stát nejlepším z nich.
neobyčejné osudy
Ukázky

Zápisky odstřelovače

209 Kč
167 Kč
Co mě výcvik zvířat naučil o životě, lásce a manželství - 20%
(1x)
Při přípravě jedné své knihy autorka strávila nějaký čas ve škole pro trenéry zvířat. Zatímco pozorovala studenty, jak cvičí paviány, emu, gepardy a další tvory, osvojila si pár technik...
neobyčejné osudy
Ukázky

Co mě výcvik zvířat naučil o životě, lásce a manželství

230 Kč
184 Kč
Divoké labutě - 20%
(2x)
Není divu, že nesmírně poutavá autobiografická kniha čínské autorky, žijící od roku 1978 ve Velké Británii, se po vydání v její nové vlasti a v USA okamžitě stala bestsellerem.
neobyčejné osudy
Ukázky

Divoké labutě

349 Kč
279 Kč
Fotograf z Osvětimi - 20%
Historická biografie na pomezí biografického románu vypráví osudy Wilhelma Brasse, který byl v létě 1940 internován v Osvětimi. Tam se mu podařilo přežívat díky tomu, že byl šikovný fotograf, a pro nacistickou mašinerii, libující si v přesné evidenci a dokumentaci…
neobyčejné osudy
Ukázky

Fotograf z Osvětimi

209 Kč
167 Kč
Můj syn terorista - 20%
Teroristy se nestávají jen muslimové. Nikdo není vůči riziku džihádismu imunní. Tato zkušenost může potkat každou rodinu. Ondřej Kundra z Respektu s kolegou Tomášem Lindnerem líčí příběhy Evropanů, kteří odešli bojovat za Islámský stát a v řadě případů tam zemřeli.
neobyčejné osudy
Ukázky

Můj syn terorista

229 Kč
183 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 65 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>