Nejprodávanější e-knihy - srpen 2021
neobyčejné osudy

Naděje v dějinách - 20%
(3x)
Kniha rozhovorů se známým historikem, teologem a katolickým knězem Tomášem Petráčkem propojuje řadu světů. Petráčkovy úvahy o dějinách a dějinnosti se proplétají s jeho reflexí současného křesťanství a katolické církve, stejně jako celé společnosti.
neobyčejné osudy
Ukázky

Naděje v dějinách

199 Kč
159 Kč
V zákulisí srdce - 20%
(2x)
Poutavý a místy strhující profesní příběh Petra Neužila mapuje vývoj kardiologie posledních desetiletí. Primář Neužil vybudoval z oddělení kardiologie Nemocnice Na Homolce prestižní pracoviště, na němž zavádí nejnovější metody léčby.
neobyčejné osudy
Ukázky

V zákulisí srdce

249 Kč
199 Kč
Zápisník Dory Maarové - 20%
Uznávaná fotografka, malířka, básnířka, členka surrealistické skupiny.
neobyčejné osudy
Ukázky

Zápisník Dory Maarové

297 Kč
238 Kč
Život v dodávce - 20%
(1x)

Ke splnění snu nestačí jen snít, musíte se probudit a začít žít. Forest a Barbora opustili jistoty všedního života a začali žít své sny. Prodali většinu svého majetku, koupili starou dodávku, přestavěli ji na obytnou a vyrazili i se svým psem na roční cestu za dobrodružstvím napřič Evropou a severní Afrikou.

neobyčejné osudy
Ukázky

Život v dodávce

279 Kč
223 Kč
Život v utajení - 20%
(2x)
Autorka ve svých fascinujících pamětech vypráví o výcviku a nasazení v elitní jednotce CIA, o pronásledování nebezpečných mezinárodních teroristů, ale také o manželství a narození dcery během práce v utajení.
neobyčejné osudy
Ukázky

Život v utajení

280 Kč
224 Kč
Aspergerův syndrom - 20%
Navenek vypadají stejně jako všichni ostatní, ale jejich nitro skličuje neschopnost porozumět okolnímu, pro ně komplikovanému a nevyzpytatelnému světu plnému nepředvídatelných emocí, reakcí a potřeb ostatních lidí.
neobyčejné osudy
Ukázky

Aspergerův syndrom

110 Kč
88 Kč
Každému jeho Izrael - 20%
Autorka, jejíž otec byl Žid, vypráví pozoruhodné příběhy tří reálných lidí, kteří byli Židé, narodili se a kus svého života prožili v bývalém Československu, a všichni z něj odešli. Do jejich životů fatálně zasáhla druhá světová válka a v jejich další životní cestě významnou roli sehrál Izrael.
neobyčejné osudy
Ukázky

Každému jeho Izrael

199 Kč
159 Kč
Návrat do divočiny
(1x)
V knize Raději zešílet v divočině přinesl autor rozhovory s šumavskými samotáři, nyní přináší své zamyšlení nad tím, co mu tři roky se samotáři daly, čím ho tito lidé nejvíc oslovili a proč je má tak rád.
neobyčejné osudy
Ukázky

Návrat do divočiny

318 Kč
Specialista - 20%
(1x)

Upřímná a strhující zpověď člena elitní bojové jednotky Navy SEALs Robert O´Neill. Účastník 400 bojových misí, bývalý člen Navy SEALs a žijící legenda. Jeho memoáry, psané s brutální upřímností a doprovázené osobitým černým humorem, vás zavedou nejen do první frontové linie či týlu nepřítele.

neobyčejné osudy
Ukázky

Specialista

299 Kč
239 Kč
Věř, běž a dokážeš - 20%

Příběh známého hitmakera o tom, jak se porval s osudem  Měl jsem 130kg. Spolužáci na mě plivali. Nikdo nevěřil, že budu zpívat. Neposlouchal jsem je. Věřil jsem. A dokázal to! Tohle není příběh kluka, který shodil 60 kilo a stal se hvězdou.

neobyčejné osudy
Ukázky

Věř, běž a dokážeš

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 65 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 > >>