Nejprodávanější e-knihy - srpen 2021
pro děti a mládež

Aurora povstává - 20%
(3x)
Píše se rok 2380 a kadeti, kteří ukončili studia na Akademii Aurora, míří na první mise. Snaha Tylera Jonese hrát si na hrdinu způsobí, že na něj zbyde jen jednotka odpadlíků a problémových typů.
pro děti a mládež
Ukázky

Aurora povstává

249 Kč
199 Kč
Balada o ptácích a hadech - 20%
(3x)
Pohánějí ho ambice. Soupeření ho žene kupředu. Ale za moc se platí. Je ráno v Den sklizně, který zahajuje desáté Hladové hry. Osmnáctiletý Coriolanus Snow se v Kapitolu připravuje na svou jedinou příležitost získat slávu jako trenér, jeho šance jsou však mizivé.
pro děti a mládež
Ukázky

Balada o ptácích a hadech

349 Kč
279 Kč
Bez srdce - 20%
Catherine je jednou z nejžádanějších dívek v říši divů a o ruku ji chce požádat sám Král. Ona má ale jiné sny, netouží stát se Královnou. Když potká na královském plese pohledného a záhadného Šprýma, rozhodne se, že nebude jen figurkou ve hře někoho jiného.
pro děti a mládež
Ukázky

Bez srdce

269 Kč
215 Kč
Časodějové – Hodinová věž - 20%
Mysleli jste si, že největší nebezpečí mají klíčníci za sebou? Ani zdaleka! Nyní se musí vydat do Časové propasti a najít Rozeklaný zámek. Zárukou má být časodějnická střela začasované klíčnice Diany, bez níž vílu nelze probudit z věčného spánku.
pro děti a mládež
Ukázky

Časodějové – Hodinová věž

259 Kč
207 Kč
Dívka jménem Willow - 20%
(1x)
Co jen si má Willow počít s lesem, který zdědila po své tetě Alwině? Tetička jí zanechala také malý polorozbořený domek, ale hlavně – svou čarodějnou moc! Má Willow vůbec chuť přijmout toto dědictví i se vším, co obnáší? A k tomu všemu musí ještě nalézt další tři dívky, které v sobě stejně jako ona ukrývají čarodějnické nadání.
pro děti a mládež
Ukázky

Dívka jménem Willow

209 Kč
167 Kč
Dvě temné vládkyně - 20%
(1x)
Tři sestry už své karty vynesly. Další královna však svou partii teprve rozehraje! Královna Katharina konečně získala korunu, ale není jí to nic platné. Královstvím se nesou nespokojené hlasy a jejich volání každým dnem sílí.
pro děti a mládež
Ukázky

Dvě temné vládkyně

339 Kč
271 Kč
Everless - Panství zášti a lásky - 20%

Čas je zbraň. Jen ona ví, jak ji použít. Závěrečný díl série.  Jules Emberová je na útěku z panství Everless. Byla obviněna z vraždy královny i Roana a na její hlavu je vypsaná odměna.

pro děti a mládež
Ukázky

Everless - Panství zášti a lásky

249 Kč
199 Kč
Hraju, abych žil 4 – Inferno - 20%
(1x)
Látka, z níž je utkána realita, praská ve švech. Na bránu Kremlu už klepou gnollští vyjednavači a do herních avatarů se stěhují duše polozapomenutých starodávných bohů.
pro děti a mládež
Ukázky

Hraju, abych žil 4 – Inferno

249 Kč
199 Kč
Koruna - 20%
Když byla Eadlyn přinucena zúčastnit se Selekce, netušila, že by se mohla zamilovat do jednoho z 35 nápadníků. Ji prostě žádná pohádka nečekala! Jen počítala dny, až bude moct poslat všechny domů. Po událostech, které se odehrály v paláci, si ale uvědomuje, že nemůže být na všechno sama.
pro děti a mládež
Ukázky

Koruna

229 Kč
183 Kč
Kosti Mraza - 20%
Siva dokáže přežít i ty nejtužší zimy. Je totiž jednou z Dětí Mraza… vlastně byla. Její lid byl vyhlazen, ona jediná zůstala. Teď musí žít mezi vrahy svých nejbližších a čelit požadavkům kněžky Jedwigy, které ji dovedou až do vězení.
pro děti a mládež
Ukázky

Kosti Mraza

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 67 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 > >>