Nejprodávanější knihy - srpen 2021
osobní rozvoj

Rozhodnutí - 11%
(1x)
Většina lidí má dojem, že všechny filosofie selhávají. Nevěříme ničemu… Jediné, čemu věříme, jsou peníze a svět věcí. Je to jediná realita, na které se shodneme, neboť je všichni k životu potřebují.
osobní rozvoj

Rozhodnutí

180 Kč
160 Kč
Cesty z úzkosti a deprese - 6%
(1x)
Autor si klade otázku, co nám brání vést spojený život. Na pozadí grimmovské pohádky Ďábel se třemi zlatými vlasy se zamýšlí nad podstatnými prvky pravé životní spokojenosti.
osobní rozvoj

Cesty z úzkosti a deprese

225 Kč
212 Kč
Král panna - 31%
Kniha Král panna vznikla jako interpretace ruské pohádky Car panna, v níž se vyskytuje mnoho důležitých archetypů postav: zemřelá matka, věčně nepřítomný otec, který se znovu ožení, macecha, která se zamiluje do nevlastního syna i osudová žena.
osobní rozvoj

Král panna

358 Kč
248 Kč
Mám se ráda taková, jaká jsem - 11%
Máme-li vědoměji žít vlastní ženskou velikost a vroucnost, potřebujeme přizvat na pomoc obrazy zkušených žen, vzory, které budou s to ukázat nám cestu.
osobní rozvoj

Mám se ráda taková, jaká jsem

223 Kč
198 Kč
Moc versus síla - 11%
(1x)
Představte si, že máte přístup k jednoduché odpovědi ano, nebo ne na jakoukoli otázku, kterou si přejete položit.
osobní rozvoj

Moc versus síla

269 Kč
239 Kč
Naši zvířecí sousedé - 11%
Chlupatí lední medvědi, hravé mořské vydry, pomalí lenochodi, pichlaví dikobrazi a slizcí hadi jsou jen některá z mnoha zvířat, s nimiž sdílíme náš svět. I když nevypadáme stejně jako naši zvířecí sousedé, máme s nimi více společného.
osobní rozvoj
Ukázky

Naši zvířecí sousedé

250 Kč
222 Kč
Nespíš? Budeš... - 11%
Jedná se o přesný návod na jednoduchou dechovou techniku, která pomůže cvičícímu při usínání. Jde o efekt ověřený léty klinické praxe v Krajské nemocnici v Liberci, kde autor pracuje.
osobní rozvoj

Nespíš? Budeš...

198 Kč
176 Kč
Slepičí polévka pro duši - Síla „ANO!“
Vyzkoušejte nové věci, překonejte svůj strach a rozšíříte tak svůj svět. Najdete-li kuráž říct ANO!, zažijete příval síly a energie.
osobní rozvoj

Slepičí polévka pro duši - Síla „ANO!“

269 Kč
Všímavost  pro snížení stresu, lepší vztahy a vnitřní klid - 11%
Elegantní publikace s ilustracemi Petra Nikla a audionahrávkou šesti praktických cvičení všímavosti ( cca 60 min.) vám pomůže sestavit si program osobního rozvoje šitý na míru.
osobní rozvoj
Ukázky

Všímavost pro snížení stresu, lepší vztahy a vnitřní klid

223 Kč
198 Kč
Ztráta kontroly - 11%
(2x)
V této praktické knize Heinz-Peter Röhr ukazuje, že inteligentní zvládání pocitů je pro naše štěstí v životě důležitější než vysoké IQ. Vysvětluje, co je ztráta kontroly, jak k ní dochází a jaké strategie proti ní existují.
osobní rozvoj

Ztráta kontroly

284 Kč
252 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 249 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 25 > >>