Nejprodávanější Kniha - srpen 2021
povídky

Žaloba
Kim Ir-sen a po něm Kim Čong-il vládli lidu Severní Koreje pevnou rukou a ani na chvíli nenechávali nikoho na pochybách, že komunistická diktatura chce pro všechny jen to nejlepší. Povídky severokorejského Solženicyna inspirované skutečnými příběhy.
povídky

Žaloba

269 Kč
Ejo
Autorka o sobě a své knize prohlásila: Jsem z Butare ve Rwandě. V koloniální době jej Belgičané nazývali Astrida. Abych přežila hon na Tutsie od dubna do července 1994, naučila jsem se lhát o své totožnosti a cestovat z místa na místo.
povídky

Ejo

224 Kč
Lidé z Kišiněva
Kulisu rámcových povídek moldavského autora tvoří události kolem zfalšovaných výsledků parlamentních voleb v dubnu 2009, tak jak se promítají do života obyčejných lidí a oživují v nich potlačované vášně a nevraživosti.
povídky

Lidé z Kišiněva

198 Kč
Návnada
Povídky Chucka Palahniuka doprovozené ilustracemi proslulých komiksových autorů, které si můžete sami vybarvit. Ideální omalovánka pro dospělé!
povídky

Návnada

332 Kč
Prózy
(1x)
Kniha představuje vůbec poprvé Karla Kryla jako prozaika. Vedle stežejní rozsáhlé prózy Člověk, kterou napsal v mnichovském exilu v sedmdesátých letech, jsou v knize obsaženy i dosud knižně nepublikované povídky a pohádky.
povídky

Prózy

359 Kč
Stopa ze snu
Soubor dvanácti kratších, stylově vytříbených Hesseho textů.
povídky
Ukázky

Stopa ze snu

178 Kč
Insistence
Povídková sbírka filozofa Antonína Kosíka, jejíž vydání zahajuje novou edici singolare.
povídky

Insistence

189 Kč
Kybersex
Patnáct povídek odehrávajících se na pozadí alternativní reality, často s prvky dystopie nebo s pseudo-historie, kde hlavní roli hraje jedinec a jeho boj se zavedenými pořádky... nebo naopak snaha se přizpůsobit a zapadnout.
povídky

Kybersex

161 Kč
Odkud vítr vane
Antologie představuje prostřednictvím krátkých próz současné autory literatury albánské (Uran Butka, Mira Meksiová), chorvatské (Svetlana Gjoniová, Zoran Ferić, Ivančica Đerić), slovinské, ...
povídky

Odkud vítr vane

171 Kč
Polotec
Povídky v knize Polotec se vracejí k několika epizodám novodobých českých dějin, splétají prameny napínavého příběhu - po kterých k nám vrávorají karikatury Marka Douši, a přinášejí vnímavému čtenáři svůj nadhled i varování.
povídky

Polotec

179 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 91 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 10 > >>