Nejprodávanější e-knihy - srpen 2021
dobrodružství

Aurora povstává - 20%
(3x)
Píše se rok 2380 a kadeti, kteří ukončili studia na Akademii Aurora, míří na první mise. Snaha Tylera Jonese hrát si na hrdinu způsobí, že na něj zbyde jen jednotka odpadlíků a problémových typů.
dobrodružství
Ukázky

Aurora povstává

249 Kč
199 Kč
Balada o ptácích a hadech - 20%
(3x)
Pohánějí ho ambice. Soupeření ho žene kupředu. Ale za moc se platí. Je ráno v Den sklizně, který zahajuje desáté Hladové hry. Osmnáctiletý Coriolanus Snow se v Kapitolu připravuje na svou jedinou příležitost získat slávu jako trenér, jeho šance jsou však mizivé.
dobrodružství
Ukázky

Balada o ptácích a hadech

349 Kč
279 Kč
Bez srdce - 20%
Catherine je jednou z nejžádanějších dívek v říši divů a o ruku ji chce požádat sám Král. Ona má ale jiné sny, netouží stát se Královnou. Když potká na královském plese pohledného a záhadného Šprýma, rozhodne se, že nebude jen figurkou ve hře někoho jiného.
dobrodružství
Ukázky

Bez srdce

269 Kč
215 Kč
Ďasík a Ďáblík - 20%
Kdo jsou ta pitvorně šklebící se stvoření, co právě sestoupila na zem z Prašné brány? Ďasík a Ďáblík, oživlé kamenné sochy, které se dovedou přenést do dávných dob! Dvojčata Berenika a Bertík jsou v Praze na školním výletě, a nemohla si přát lepší průvodce než tyhle dva rozverné chrliče.
dobrodružství
Ukázky

Ďasík a Ďáblík

199 Kč
159 Kč
Detektivové z půdy –  Zmizení perlového náhrdelníku - 20%
Kim chodí do šesté třídy ve čtvrti Torshov v Oslu. Když musí kvůli zranění ukončit fotbalovou kariéru, rozhodne se založit s kamarády detektivní klub. Pravidelně se scházejí na půdě, volají si z jedné strany dvora na druhou pomocí vysílačky, a než se nadějí, musejí řešit opravdickou záhadu.
dobrodružství
Ukázky

Detektivové z půdy – Zmizení perlového náhrdelníku

179 Kč
143 Kč
Kapitán Adorabl a bambitka černokněžníka Vorána - 20%
(1x)
Toto je příběh ze Sedmimoří…… vlastně teda jako druhý příběh ze Sedmimoří.A jako takový má určitá pravidla: Všeho víc! Víc výbuchů, víc přestřelek, víc dostaveníček holek s klukama… ale to by asi nebyl ten příběh ze Sedmimoří, ne?
dobrodružství
Ukázky

Kapitán Adorabl a bambitka černokněžníka Vorána

249 Kč
199 Kč
Lunasterové - Skok nad hvězdami - 20%

První díl fantasy série od autorky Časodějů, která vás vynese do nebe Do chvíle, než se ve městečku objevila zvláštní dívka Celestina, zabíjel Tim čas potyčkami se svým největším soupeřem Alexem a běháním po střechách, odkud pozoroval vzdálené hvězdy.

dobrodružství
Ukázky

Lunasterové - Skok nad hvězdami

299 Kč
239 Kč
Po stopách ztraceného syna - 20%
Vojta, Jindra a Tereza mají pro strach uděláno. Společně odhalili tajemství jeskyně pokladů i staré cihelny, jejich přátelství ale poslední dobou není jako dřív. Vojta si našel nového kamaráda a zdá se, že ten se líbí i Tereze. Nešťastný Jindra si nerozumí ani s rodiči, a tak uteče z domova.
dobrodružství
Ukázky

Po stopách ztraceného syna

199 Kč
159 Kč
Tajemná Řásnovka - 20%
Věčné hádky rodičů jsou pro čestného, citlivého Jindru Sochora k nevydržení, a tak uteče z domova. Objeví přitom tajemnou čtvrť Řásnovka a partu hochů. Společné se pustí do hledání klubovny a založí Stráž Řásnovky.
dobrodružství
Ukázky

Tajemná Řásnovka

279 Kč
223 Kč
Zlodějská přísaha - 20%
Kazi a Jase vyšli z předchozích dobrodružství silnější a zamilovanější než kdy dřív. Čeká na ně nový život – Ballengerovi už nebudou psanci, jejich území se stane oficiálním královstvím a všem dalším výzvám budou čelit společně. Na zpáteční cestě jsou však během útoku rozděleni.
dobrodružství
Ukázky

Zlodějská přísaha

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 63 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 > >>