Nejprodávanější e-knihy - srpen 2021
dobrodružství

Chyť bizona! - 20%
(2x)
Vyrazte se Samíkem a indiánským dědou Bertem na průzkum zdravých hranic digitálna v dobrodružném příběhu plném borůvek, snových tygrů, přátelství i pokory k přírodě.
dobrodružství
Ukázky

Chyť bizona!

249 Kč
199 Kč
Lunasterové - Let přes kameny - 20%

Druhý díl fantasy série od autorky Časodějů vás zavede ke hvězdám, ale i do Prahy nebo Benátek! Nebezpečné dobrodružství Tima, Celest a Alexe pokračuje. Okamžik, který rozhodne o osudu celého dvoutvářného světa, se blíží a oni mají být při tom.

dobrodružství
Ukázky

Lunasterové - Let přes kameny

299 Kč
239 Kč
Nebezpečí na špičkách - 20%

Špiónské dobrodružství z baletního světa Milly má potíže. Ve chvíli, kdy ji čeká nejdůležitější taneční vystoupení v jejím živote, její matka, která je prima balerínou, záhadně zmizí. Zničehonic je Milly pozvána, aby začala studovat na tajemné baletní škole.

dobrodružství
Ukázky

Nebezpečí na špičkách

249 Kč
199 Kč
Podivuhodný dům slečny Zvířené - 20%
Magický a podmanivý fantasy příběh pro děti o odvaze, chybování a sebepřijetí, v němž se setkáte se slečnou Zvířenou, duchem španělského matadora, třemi dětmi, dvanácti opicemi a se smečkou bengálských tygrů.
dobrodružství
Ukázky

Podivuhodný dům slečny Zvířené

212 Kč
170 Kč
Psí poslání: Příběh Baileyho - 20%
Každý pes má na světě svůj úkol, své poslání. Když se zlatý retrívr Bailey setká s osmiletým Ethanem, rychle přijde na to, jaké je to jeho: hrát si s chlapcem, prozkoumávat statek, na němž tráví léto, a když se Ethanova maminka nedívá, vylízávat dočista Ethanův talíř.
dobrodružství
Ukázky

Psí poslání: Příběh Baileyho

179 Kč
143 Kč
Psí poslání: Příběh Molly - 20%
Seznamte se s Molly – jedinečným psem s jedinečným posláním. Mollyiným údělem je chránit svou dívku CJ, to ale není vždycky snadné. Maminka Gloria, která CJ zanedbává, si právě prochází těžkým obdobím a psovi v domě nechce ani slyšet.
dobrodružství
Ukázky

Psí poslání: Příběh Molly

179 Kč
143 Kč
Robinson Crusoe - 20%
Světoznámý dobrodružný román o osudech trosečníka Robinsona vystaveného životní zkoušce v těžkých podmínkách na opuštěném ostrově, kde začíná jeho zápas o přežití...
dobrodružství
Ukázky

Robinson Crusoe

149 Kč
119 Kč
Tuhle knihu v žádném případě nečti - 20%
Buď ve střehu! Na stránkách této knihy se nacházejí nebezpečná tajemství! Já tě varoval! Ale nemysli si, že ti něco prozradím, jako třeba to, že tato knížka je pokračování prvního dílu Tajné série, který se jmenuje Jméno této knihy je tajné.
dobrodružství
Ukázky

Tuhle knihu v žádném případě nečti

225 Kč
180 Kč
Zvířecí agenti - Chyťte zloděje! - 20%
Napínavý příběh o holčičce Kati-e a robotovi Ti-botovi děti seznámí se spoustou zajímavostí a užitečných informací o zvířátkách a přírodě.
dobrodružství
Ukázky

Zvířecí agenti - Chyťte zloděje!

212 Kč
170 Kč
Alchymistův učeň - 20%
Centrum umění a vědy, ale také křivolaké uličky a v nich ukryté alchymistické dílny – to je Praha za vlády císaře Rudolfa II. Své štěstí sem přichází hledat chudý chlapec Gluša, skončí ale na ulici jako žebrák. Pomocnou ruku mu nabídne mistr Luper. Pod jeho vedením proniká do tajů alchymie a naprosto propadá jejímu kouzlu.
dobrodružství
Ukázky

Alchymistův učeň

189 Kč
151 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 63 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>