Nejprodávanější e-knihy - srpen 2021
humor

Už zase sloužím o Vánocích - 20%
Už zase sloužím o Vánocích je milostný dopis všem, kteří tráví sváteční čas na frontě státního zdravotnictví, tahají kostičky Lega a dřevěné kuličky dětem z nosu a ošetřují popáleniny z prskavek, a to všechno v tom nejnádhernějším období roku.
humor
Ukázky

Už zase sloužím o Vánocích

179 Kč
143 Kč
Zpovědi trosky po čtyřicítce - 20%
(2x)
Kniha pro každou ženu, které někdy dělalo starosti, že se její život nevyvíjí podle plánu.
humor
Ukázky

Zpovědi trosky po čtyřicítce

269 Kč
215 Kč
Zřícenina na krku a jiné katastrofy - 20%
Etymoložka se zaměřením na blechy, prarodiče žijící ve třpytivé minulosti, hrabě s hlavou v oblacích, tři rozmazlené ratolesti a zámek, ve kterém je víc místností s břečťanem než s funkčním vytápěním.
humor
Ukázky

Zřícenina na krku a jiné katastrofy

382 Kč
306 Kč
Bavič - 20%

Život a vzpomínky známého baviče a moderátora v rozšířeném vydání Populární moderátor, skladatel a bavič sepsal příběh svého dosavadního života, v němž nechybí vážné ani úsměvné momenty. Do vyprávění zahrnul také historky, vzpomínky a úvahy na různá témata, kterými se zaobírá ve svém volném čase.

humor
Ukázky

Bavič

249 Kč
199 Kč
Deník malého poseroutky - 20%
(2x)

Greg Heffley není žádný béčko! Když je vám tak jedenáct, může to být fakt opruz. A nikdo to neví líp než Greg Heffley, protože se najednou ocitl na škole, kde malí poseroutkové, jako je on, naráží každý den na chodbách do kluků, kteří jsou větší, silnější a holit by se mohli dvakrát denně.

humor
Ukázky

Deník malého poseroutky

179 Kč
143 Kč
Dítě školkou povinné - Pozor, dítě! - 20%
Jedinečné, často neuvěřitelné, ale i běžné situace důvěrně známé každému, kdo netrpělivě očekává narození potomka.
humor
Ukázky

Dítě školkou povinné - Pozor, dítě!

169 Kč
135 Kč
Mimo provoz - 20%

Hořkosladké i humorné retro o tom, že žádná změna není lehká, ale nakonec přece jen může vést k lepšímu. Všechno má své datum spotřeby – o tom se přesvědčila zasloužilá televizní hlasatelka Silvie Ostrčilová, když se vedení televize usneslo uvaděčské vstupy z obrazovky zcela vymýtit.

humor
Ukázky

Mimo provoz

179 Kč
143 Kč
Neviditelný život Euridice Gusmaové - 20%
(1x)

Humor a brazilský temperament v netradičním příběhu o emancipaci žen Eurídice by se v životě ráda prosadila, ale všechny jejich snahy jsou už předem odsouzeny k neúspěchu. Její tradičně smýšlející manžel není na nezávislou ženu zvědavý. Hlavně ať jsou pantofle podélně srovnané u paty postele a rádio není nahlas ani potichu!

humor
Ukázky

Neviditelný život Euridice Gusmaové

199 Kč
159 Kč
Nevinnost otce Browna - 20%
(1x)

12 detektivních příběhů z pera Gilberta K. Chestertona Vzhledově nenápadný, podsaditý a trochu směšný kněz s brejličkami, myslí ovšem brilantní detektiv, který svou důslednou logikou a racionalismem vyřeší i ty nejzapeklitější případy.

humor
Ukázky

Nevinnost otce Browna

209 Kč
167 Kč
Slzy od smíchu - 20%
(1x)
Když Anežce děda v dětství říkal, že příležitost se má chytit za pačesy, vzala si to k srdci. Humoristický román o tom, že zkusit se má všechno.
humor
Ukázky

Slzy od smíchu

179 Kč
143 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 96 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 10 > >>